2019-02-20 01:12


PROTEST anunțat în Piața Victoriei împotriva GUVERNULUI și a premierului Viorica DĂNCILĂ

 |  14:30
PROTEST anunțat în Piața Victoriei împotriva GUVERNULUI și a premierului Viorica DĂNCILĂ

Vineri seară, începând cu ora 19.00, în Piața Victoriei, este anunțat un protest împotriva Guvernului și a premierului sub titulatura: "Cerem demisia incompetentei VV Dăncilă!". Protestul este anunțat pe Facebook de comunitățile Reușim şi Rezistenții din Piața Victoriei.

"Presedintele Klaus Iohannis i-a cerut, vineri, demisia premierului Viorica Dancila, pentru ca nu face fata pozitiei de prim-ministru. Mai mult, seful statului a afirmat ca ii retrage increderea premierului. Dupa ce Viorica Dancila a refuzat sa se prezinte la intalnirea stabilita la ora 11:00, la Palatul Cotroceni, cu presedintele Klaus Iohannis, seful statului a sustinut o declaratie de presa in care a spus ca premierul nu si-a respectat juramantul depus la preluarea mandatului. Potrivit sefului statului, Viorica Dancila a preferat sa execute ordinele venite de la partid, transformand Guvernul intr-o vulnerabilitate”, scriu inițiatorii pe pagina de Facebook a evenimentului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-04-27

TAGURI: protest, piata victoriei, guvern, viorica dancila
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
27 Apr 2018

Se simte cum prostii...la prostia palmierul...reacționeze ca o turma de animale plătite din banii negrii ai serviciilor....HUOOOO....LA ABATOR CU VOI
ÎNCÂLCITE LEGI ???
27 Apr 2018

În 28 ani ciclic s-a ajuns în GARD !!!
REVOLTA2
27 Apr 2018

dragnea va sfarsi rau.un dobitoc mai mare nu exista.asta este un taran coclit din saracia teleorman rupt in fund .vai de capul lui .
ILIE DE LA SCULăRIE
27 Apr 2018

SOROS "Mai ușor este să mobilizezi masele ÎMPOTRIVA a ceva sau cuiva decît PENTRU ceva"
LEVST.
27 Apr 2018

"ce foc mare, aprinde un limb atat de mic!"( zice Biblia) adica e vorba de limba, de cuvinte, sunt sigur ca se vor aduna ceva DOCILI lui iohanis, insa vor aparea si contrarevolutionarii, DONCILII lui dragnea , iar pe fondul razboiului de cuvinte(plus exaltarea mentala de primavera) , s-ar putea sa fie declansat-pe real- razboiul civil...Pare departe, dar nu adduce anul..., adica nu adduce Mos Craciun, ce (poate) adduce Baba Docila...
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...