2019-04-19 19:40


UPDATE. PROTEST în faţa sediului DNA: “Demisia, Kovesi”. Jandarmii au intervenit după ce au apărut şi manifestanţii #rezist

 |  19:03
UPDATE. PROTEST în faţa sediului DNA: “Demisia, Kovesi”. Jandarmii au intervenit după ce au apărut şi manifestanţii #rezist

Aproximativ 30 de persoane protestează, duminică seara, în faţa sediului DNA, cerând demisia procurorului-şef, Laura Codruţa Kovesi, conform news.ro. Manifestanţii au fluiere, steaguri tricolore, vuvuzele şi ... portocale. Ei strigă ”Demisia, Kovesi! Demisia!”.

UPDATE 19.06. Câţiva protestatari #rezist au venit la sediul DNA, unde protstează şi aproximativ 30 de persoane împotriva Laurei  Codruţa Kovesi. Jandarmii au făcut un cordon pentru a despărţi cele două grupuri.

Câteva zeci de persoane au participat, sâmbătă, la un protest în faţa Palatului Cotroceni, manifestarea intitulată ”Eu merg la portocale”, fiind organizată de Initiaţiva Civică 3.0 a fostului ofiţer SRI Daniel Dragomir.

La eveniment a fost prezent şi deputatul PSD Liviu Pleşoianu, care a declarat că preşedintele Iohannis este singurul care ”nu a auzit de portocalele de Ploieşti”, afirmând că şeful statului este ”într-o derută logică totală”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-18

TAGURI: protest, sediu dna, demisie, kovesi
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


UDREA IN COSTA RICA
18 Feb 2018

cand vin si cei 12 fugari sa participe la miting?nu e frumos sa stai in vile de lux prin insule si sa platesti 30de prapaditi sa faca galagie.....haideti tavarisci...luati bilete la clasa business si veniti intr-un weekend la miting....neaparat cu posete Vuitton de 700.000de euro bucata si cu ceasuri de la jumatate de milion de euro in sus...si bineinteles cu limuzine Bugatti,Brabus,elicoptere private........sau cu costume de Hitler cum umbla MAzare la Mamaia.......si cu SuV-urile lui CHE Guevarra....etcetera.......CIRC SI TIGANIE...ca de obicei......pe banii furati de la noi
ANONIM
18 Feb 2018

Considerați că ar putea fi și "influențe" de la partida de fotbal dintre Dinamo și Steaua în protestele desfășurate astăzi, înainte de începerea partidei, despre justiție ?
@ UDREA....
18 Feb 2018

Dacă treceai de clasa a doua la scoala puteai sa numeri si peste 30 ....sau ai vrut sa spui ca avortonii de la# rezist au fost 30 ???.... cand vrei sa te invit la o partidă de ALUPIGUS ???
ANONIM
18 Feb 2018

Creerele spalate de mocirla3 si haznaua tv ghita fugaru si-au scos hoiturile in strada si rag ca vitele la ordinul lui plesCoiAnus. Huuu materie prima pentru Belu.
ANONIM
19 Feb 2018

pisat la sticla droguri la taraba, isterie generala femei nebune a lakikirau Asta i opozitia de rahat fascistoida
Random imageUltimele stiri


STARBAG