2019-03-24 03:20


PROTEST în Piaţa Victoriei, pentru a treia zi consecutiv

 |  13:33
PROTEST în Piaţa Victoriei, pentru a treia zi consecutiv

Un nou protest contra guvernului Dăncilă este anunţat duminică seară, în Piaţa Victoriei din Capitală, pentru a treia zi consecutiv.

Mitingul a fost anunţată pe Facebook, iar participanţii la protest susţin că nu vor pleca din faţa sediului Guvernului până când Executivul în funcţie nu îşi va da demisia.

"Nu putem da înapoi! Nu după ce PSD-ALDE a utilizat un aparat de represiune împotriva propriilor cetăţeni pe care, chipurile, îi guvernează şi le apără drepturile. Este inacceptabil, incalificabil şi nu putem rămâne impasibili. Rămânem în stradă până la căderea Guvernului Dăncilă! Plecaţi până nu moare cineva!”, scrie pe pagina de Facebook a evenimentului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-12

TAGURI: protest, piata victoriei
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TRADATORI DE TARA
12 Aug 2018

ASCENSIUNEA LUI MUSOLINI DE TELEORMAN , CARE ARE PLAN PENTRU INCA 30 - 40 DE TRADARE NATIONALA . IDEOLOGUL SEF GHEOBS , PUSCARIASUL DE DARIUS VILCOV . TRAIASCA VILCOV , INCA 100 ANI SI DISTRUGEREA POPORULUI ROMAN . BRAVO JUSTITIEI CARE AU AMINAT DOSARELE LOR DE PUSCARIASI , CARE AU FURAT DIN BANI TARI . TRAIASCA JUSTITIA CARE A AMINAT TOATE FURTURILE DIN TARA
ANONIM
12 Aug 2018

Ok, ciumpalacilor( vedeti nu va mai zic avortoni)... explicați.mi si mie ce doriti...ce program aveti...dacă aveți....in afara de scopul vostru ca jigodia nazistă sa ne reprezinte si sa ne vândă peste tot, mai doriti ceva ???...... sau neuronul vostru nu mai rumega decat demisia, si apoi vom vedea ce va fi.....
NEGRO
12 Aug 2018

Ce dorim? Dorim o tara normala, in care legea sa domneasca, nu sa fie abolita de cleptomani uzurpatori ai puterii. Dorim oameni adevarati in functii de conducere nu oligofreni precum Viorica Vasilica, Grapini si Carmen Dan. Vrem sa fim o tara respectata in Comunitatea Europeana nu azvarlita in lumea a III-a unde se descurca doar pescuitorii in ape tulburi.
@ NEGRO
12 Aug 2018

Stii cumva cine ne.a reprezentat in comunitatea europeana ????....u cumva palmierul sterp ???Oare ce lege a fost abolită??? Ai putea spune concret ...din pacate oameni pe care îi numești ologrofeni ....sunt rezultatul alegerilor democratice... sper ca nu le poti contesta....am vagă impresie ca aceste doamne au ceva.mai multe clase ...sa nu zic ani de studiu decat tine....dar asta e domacratie....de ce nu te.am văzut asa activ pe vremea lui Chiorul si piticul lui ...care au facut numai rau...inclusiv salariile părinților tăi...presupun ca atunci deabea terminasei grădiniță......crezi ca vom scapa de eticheta de lumea a treia cu.astfel de conducători care sunt numai gică contra , fără o propunere constructivă...ai mai vazut pana acum un președinte care cca 50 % din legile parlamentului.sa fie boicotate( CCR...tergiversare)... si apoi zici ca suntem lumea a treia ...asta este cu un astfel de conducător care a LINS toate plantele sa ajunga la cotroceni( vezi premierul grivco..min de interne din partea pas...etc)....o seara linistită...
PESTELE DE LA CAP ........
12 Aug 2018

Se m- pute EXemplul lui Iohannis care este dator statului300 mii euro dar impiedica recuperarea lor nu este incalcarea legii?Dar judecatoarea Bogdan camelia carea primit spaga de la acuzator ca sa denatureze adevarul cum se cheama Dar aceste mitinguri neautorizate ce sunt Vrem ca legea sa domneasca si sa fie egala pentru toti nu doar pentru adversarul politic Daca vreti sa fiti crezuti fiti cinstiti, nu doar niste papagali rai si drogati Homalailor !Jandarmii isi faceau datoria dar voi ati batut o femeie pentru ca urati femeile si sunteti homalai Inchipueti tu postacule Negro ca femei- ta (daca o ai ,daca nu amantul tau)este batuta (,batut) in timp ce si face datoria la serviciu ce atitudine ai avea ,ce ai simti?
IINTERNAUTI
12 Aug 2018

CAUTATI FREGVENTA DE COMUNICARE RADIO A POLITIEI ROMANE , SA AFLAM CINE SINT CRIMINALII SI CE VORBESC
SUBMINAREA AUTORITATII
13 Aug 2018

ASTA este o incalcare a legii si o subminare a autoritatii statului iohannis vrea sa distruga statul de drept cu ajutorul tradatorilor aserviti Vreti sa stiti ce vorbesc politistii despre voi Iata ce vorbesc :Niste homalai aserviti lui Iohannus un tradator de tara aservit strainatatii ,un ins corupt cu o femeie falsificatoare de acte vor destabilizarea tarii si aservirea ei puterilor straine Acest individ pus de straini sa conduca tara este un tradator de tara El a facut trafic international cu copii pentru organe El a furat de la statul roman 3 sute de mii de euro numai dintr o tranzactie cu case romanesti date la niste nazisti in detrimentul romanilor Acest nazist este si un mare misogin ISI lasa nevasta in plata domnului ca pentru el nu conteaza femeile si sta la Cotroceni singur ca o cucuvea Asta vorbesc politistii Mai tarziu va voi povesti ce vorbesc despre voi politistii si cum va considera iohanus pe voi niste slugoi cozi de topor
CE VORBESC POLITISTII?
13 Aug 2018

Politistii vorbesc despre voi ca sunteti niste drogati imputiti ,ca nu stiti ce vreti ,ca sunteti nazisi drogati ,ca sunteti niste homalai in frunte cu seful vostru mafiot iohannis ca vreti sa dati lovitura de stat ca sunteti nervosi ca nu ati ucis o de tot pe femeia jandarm ca mintiti non stop cu nerusinare Ca o sa vina tot poporul in capitala si o sa l fugareasca pe sas la el in germania sa stea cu parintii la casa cumparata din banii furati de la aeroportul Sibiu Asta vorbesc politistii!
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...