2019-03-26 02:21


Miting anti Firea pentru demiterea directorului de la Cricul Globus

 |  13:03
Miting anti Firea pentru demiterea directorului de la Cricul Globus
P24

Toată lumea şi-a dat seama că primarul general profită de orice ocazie ca să-şi implanteze acoliţii pe posturi bine plătite. Acesta este motivul pentru care angajaţii Circului Globus au declanşat un protest astăzi la sediul din Parcul Circului, faţă de demiterea directorului Victor Coman, după incendiul de la adăpostul în care erau ţinute mai multe animale.

Oamenii sunt revoltaţi că directorul Victor Coman a fost demis fără să existe măcar o suspiciune care să-i ateste vinovăţia. Ei îl susţin pe Victor Coman şi spun că nu i se poate imputa izbucnirea incendiului de la adăpostul în care erau ţinute unele animale ale circului, acesta nefiind un motiv de a fi demis. În opinia angajaţilor care s-au adunat la Circul Globus să protesteze, o eventuală decizie de demitere a directorului putea fi luată doar dacă, în urma unor verificări, erau descoperite nereguli în conducere. Unii avansează ipoteza, oricât de cinică ar părea, că focul ar fi fost pus special pentru a fi destituit directorul. Purtătorul de cuvânt al Circului Globus nu a vrut să comenteze evenimentul.

Edilul Capitalei a anunţat vineri că l-a demis pe managerul Circului Globus, Victor Coman, pentru că el trebuia să asigure adăposturi corespunzătoare animalelor care au murit în incendiu. Unsprezece animale, între care doi tigri, au murit în urma incendiului din 12 ianuarie, de la un adăpost al Circului Globus, pompierii reuşind să salveze alte peste 20 de animale, între care tigri, cămile şi ponei.

"În ceea ce priveşte incidentul de ieri şi faptul că au murit acele animale într-un incendiu, nu putem sa imputăm 100 la sută unei persoane că a izbucnit un incendiu, se poate întâmpla oriunde. Dar orice manager de instituţie trebuie să înţeleagă faptul că, dincolo de activitatea de creaţie, are în subordine şi în responsabilitate şi activitatea de organizare şi de manageriere a instituţiei pe care o reprezintă. Prin urmare, domnul manager de la Circul Globus a fost demis astăzi (vineri, n.r.) din cauza faptului că ieri am avut o situaţie foarte grea în legătură cu câteva animale chiar dacă nu mai erau în spectacolul circului, erau animale pensionate. Trebuia să beneficieze de grija conducerii Circului de stat şi să aibă adăposturi corespunzătoare", şi-a argumentat Gabriela Firea decizia.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-16
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...