2017-01-22 14:18

EVENIMENT


Protest: “Somnoroase păsărele, Crin face parte din ele!”

 |  14:07
Protest: “Somnoroase păsărele, Crin face parte din ele!”

Aproximativ 20 de tineri au protestat, miercuri, la una din porţile de intrare în Palatul Parlamentului, faţă de “absenţa preşedintelui PNL”, Crin Antonescu, de la lucrările Legislativului. Potrivit bilanţului sesiunii parlamentare septembrie - decembrie 2011, publicat, marţi, de Institutul pentru Politic Publice, Crin Antonescu - senator PNL de Bucureşti - are 0% voturi finale exprimate prin vot electronic.

Tinerii  au adus mai multe ceasuri deşteptătoare, perne şi au afişat pe foi “Somnoroase păsărele, Crin face parte din ele”, 'România trezeşte-mă!', “Antonescu doarme dus, din zori până în apus”, “Somnorosul Antonescu, senatorul absentescu”. Protestatarii au susţinut că sunt “simpli cetăţeni care au decis pe Facebook să-şi manifeste protestul la Parlament”. “Nu avem carnet de membru PDL, dar o să ne facem”, au completat alţi câţiva tineri. De asemenea, un protestatar a susţinut că liderul PNL “nu vine la şedinţe, nu votează”. “E plătit degeaba cu alte cuvinte”, a spus el.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-06-17

TAGURI: Protest, parlament, tineri, Crin Antonescu, sedinteComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

CIUCIUGAYA
22 Feb 2012

CRED CA SUNTETI DISPERATI MANCATORILOR DE CACAT SI MIROSITORI DE BASINI PREZIDENTIALE.PAI VOI IN LOC SA MERGETI LA COTROCENI SA-L TRAGETI LA RASPUNDERE PE CEL MAI MARE HOT SI TRADATOR, CARE DIN PACATE,SPRE NENOROCIREA ROMANILOR INCA ESTE PRESEDINTE VOI,LA INDEMNUL BASINOSULUI INCERCATI SA MUTATI ATENTIA IN ALTA PARTE?O SA VA CREADA DOI TREI PROSTI CA VOI DAR CU RESTUL CE FACETI ?
ION
21 Mar 2012

baiiii..CIUNCIUGA ! prost te-a mai facut ma-ta bai !!!!!!! mai hoti ca psd-istii ai mai vazut altii?? dar ce sa-ntreb un prost ca tine? mai du-te dracu ,cu animale ca tine,,,tara intra iar in rahat!

Adauga un comentariu

Random image