2018-12-10 02:38


PROTESTATARII se adună în Piața Victoriei! Se pregătește un FLASHMOB: Ne furați viitorul

 |  12:34
PROTESTATARII se adună în Piața Victoriei! Se pregătește un FLASHMOB: Ne furați viitorul

Un nou flashmob are loc duminică, în Piaţa Victoriei, din Capitală, intitulat sugestiv "Ne furaţi viitorul!". Protestatarii vor veni în fața Guvernului dotați cu cartonașe roșii și fluturași de salarii.

Mai mulți salariați din domeniul IT, viitoare mămici dar și pacienți s-au mobilizat pe Facebook și vor organiza, duminică, un flashmob în Piața Victoriei.

Manifestatia va avea loc in contextul in care Guvernul a dat OUG 3, care scade semnificativ veniturile persoanelor aflate in concediu medical sau de crestere a copilului, scrie Ziare.com.

"Ia cu tine un cartonas rosu, hai sa-i penalizam! Noua ordonanta OUG 3/2018, care presupune a rezolva problema celor cu contract part-time si a celor angajati in IT, scade semnificativ veniturile persoanelor aflate in concediu medical. Pacienti, mame ce intra in prenatal, parinti ai caror copii sunt bolnavi etc", scriu organizatorii, pe pagina de Facebook a evenimentului.

Ei explica pe reteaua de socializare modul exact in care sunt afectate indemnizatiile si ofera un exemplu concret in acest sens: "Dupa OUG 3/2018, pentru calculul CAS se elimina plafonul de 35%, iar CAS se calculeaza ca 25% din indemnizatia de concediu efectiv primita de fiecare. La o indemnizatie de 3.400 lei, in luna ianuarie, o mamica a primit 3.036 lei, dupa ce a fost oprit CAS, iar acum, in luna februarie, mamica a primit 2.550 lei. Mai exact, i-au fost luati 486 lei. Acestea sunt efectele modificarii Codului Fiscal".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-18

TAGURI: flash mob, proteste bucuresti, piata victoriei,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
18 Feb 2018

ha ha ha....de pe vremea lui Radu Vasile nu mai era nimic de furat asa ca de atunci se fura "pe datorie"....adica furi miliarde din imprumuturile facute la FMI si din banii de la UE...pe model Mazare-Dragnea>>>>>>Daca vine DNA-ul faci miting la Cotroceni contra "statului paralel" si spui ca se fac dosare politice....dupa care te urci in avionul privat si pleci la Monaco sa duci o tava de mici calzi la niste tovarasi intr-un casino care "muncesc" din greu la ruleta
ANONIM
19 Feb 2018

Sper ca avortonii din piata sa faca un flashmob in care sa ne arate cum toti pupa in cur plagiatoarea si ....palmierul ...SUCCESURI DEPLINE
REA VOINTA
19 Feb 2018

Ce altceva poate fi cand critici orice ca i bun ca i rau nu conteaza Si mai e ceva , este disperare ca nu pot sa guverneze ei asa cum stiu : furand precum Sica sau Nasui sau alinuta sau blaga etc
Random imageUltimele stiri


loading...