2018-10-22 12:59


PROTESTUL transportatorilor. Mii de taxiuri, camioane şi autobuze BLOCHEAZĂ traficul în Capitală

 |  11:34
PROTESTUL transportatorilor. Mii de taxiuri, camioane şi autobuze BLOCHEAZĂ traficul în Capitală

Mii de taxiuri, camioane şi autobuze blochează traficul în Capitală, transportatorii solicitând în cadrul protestului reducerea tarifului RCA şi eliminarea supraaccizei din preţurile carburanţilor.

Aceştia s-au adunat în Piaţa Victoriei şi pe Şoseaua Kiseleff încă de la ora 08.00, manifestanţii parcându-şi maşinile în zona cuprinsă între sediul Guvernului şi Arcul de Triumf, blocând traficul.

Organizatorii protestului - Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR), Federaţia Operatorilor Români de Transport (FORT), Asociaţia Română pentru Transporturi Rutiere Internaţionale (ARTRI), Asociaţia Naţională a Transportatorilor şi Taximetriştilor Independenţi (ANTTI), Asociaţia Patronală a Transportatorilor Europa 2002 (APTE 2002) şi Asociaţia Operatorilor de Transport (APULUM) - au anunţat că la protest vor participa aproximativ 9.000 de oameni, 7.000 de autobuze, autocare şi taxiuri, precum şi aproximativ 900 de autocamioane din domeniul transporturilor de marfă.

De asemenea, Brigada Rutieră a anunţat că traficul rutier va fi restricţionat joi, până la ora 17,00, în centrul Capitalei, în vederea protestului transportatorilor care va fi organizată în Piața Victoriei.

Potrivit sursei citate, se va restricționa traficul rutier pe Șos. Kiseleff, de la Arcul de Triumf, până la Piața Victoriei, respectiv Șos. Kiseleff, de la Arcul de Triumf, până la Piața Presei Libere (Zona Centrală — Mediană, gradual, în funcție de sosirea participanților), permițându-se, permanent, circulația pe ambele sensuri ale Str. Arh. Ion Mincu, precum și pe strada Paris.

Poliţiştii rutieri anunţă că, în caz de nevoie, se va restricționa traficul și pe breteaua care leagă Bd. Iancu de Hunedoara de Piața Victoriei.

De asemenea, traficul în Piața Victoriei este resistematizat, prin asigurarea traficului rutier, pe două benzi de circulație pe sens, între Bd. Aviatorilor și Calea Victoriei, respectiv Bd. Lascăr Catargiu, asigurându-se circulația pe Calea Victoriei, Bd. Ion Mihalache, Str. Buzești și Bd. Lascăr Catargiu. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-17
Citeste si:
Restricţii de trafic în centrul Capitalei. Protest al transportatorilor

TAGURI: protest, transportatori, taxiuri, camion, autobuz, blocheaza, trafic, capitala
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...