2018-07-18 06:07


Radio Vacanţa împlineşte 45 de ani în această vară

 |  14:13
Radio Vacanţa împlineşte 45 de ani în această vară

Programul estival “Radio Vacanţa”, realizat de Studioul Teritorial Radio Constanţa, sărbătoreşte în această vară ediţia aniversară cu numărul 45.

Şi în această vară, în perioada 11 iunie - 16 septembrie, 24 de ore din 24, Radio Vacanţa le va oferi ascultătorilor ştiri şi relatări de pe întreg litoralul românesc, programe de actualitate, noutăţi muzicale şi, bineînţeles, buletine de ştiri în română, engleză, franceză, germană, rusă şi italiană.

Printre noutăţile Radio Vacanţa din acest sezon se numără emisiunea “Clasiv RV”, ce va aduce în memoria ascultătorilor hituri de altădată, cu preponderenţă din anii ‘60, ‘70, ‘80, chiar şi ‘90.

În premieră pentru programul Radio Vacanţa, anul acesta va fi creată o arhivă sonoră, video şi foto, care va cuprinde cele mai importante momente ale sezonului estival (interviuri, relatări, transmisiuni în direct, instantanee de pe litoral, spectacole etc.). În acest fel, se va facilita accesul ascultătorilor la arhiva sonoră, dar şi la cea video a Studioului Teritorial Radio Constanţa.

Ca şi până acum, Radio Vacanţa va emite on-air, pe 100,1 FM, dar şi on-line pe www.radiovacanta.ro.

De asemenea, vor fi susţinute şi promovate evenimentele deja devenite celebre la malul mării, şi nu numai, precum Festivalul Mamaia, Romanian Top Hits, Festivalul Mangalia, Folk You, festivaluri adresate copiilor şi adolescenţilor etc.

Campania“Brăţara de Vacanţă - Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanţa!”, realizată împreună cu World Vision România, va continua şi în această vară. Proiectul este iniţiat de echipa Radio Vacanţa şi organizaţia World Vision România alături de partenerii locali. Dacă anul trecut au fost confecţionate şi distribuite 10.000 de brăţări pentru copii, dintr-un material rezistent la apă, anul acesta numărul lor a crescut la aproximativ 30.000. Timp de două luni, în zona Radio Vacanţa, dar şi pe plajele de pe litoralul românesc vor fi organizate concursuri şi activităţi specifice pentru copii.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639566-11-07

TAGURI: radio vacanta, 45 de ani, constanta

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova