2019-03-26 20:45


Radu Mazăre, mesaj INEDIT pentru Euronews din Madagascar

 |  17:25
Radu Mazăre, mesaj INEDIT pentru Euronews din Madagascar

Radu Mazăre, aflat acum în Madagascar, a vorbit despre “exilul” său în insula africană. Fostul primar, recent condamnat șase ani și șase luni de închisoare cu executare, într-un dosar cu prejudiciu estimat de procurorii DNA la peste 2,97 de milioane de euro, a trimis şi o fotografie din Madagascar.

Fostul primar al Constanţei, dat în urmărire internaţională în acest moment de autorităţile din România, a declarat pentru Euronews, prin WhatsApp, că s-a îndrgăgostit încă din 2011 de Madagascar, unde se află acum. „M-am simţit extraordinar încă de la prima vizită”, a spus Mazăre, insistând că nu are încredere în sistemul judiciar din România.

„Statutul meu în acest moment este cel de persoană care cere azil în această ţară, deoarece nu am şansa unui proces corect în România”, a spus Mazăre, pentru Euronews. „În România, justiţia e controlată de SRI”.

În mai, Mazăre ar fi obţinut statut de azilant politic pentru o perioadă de un an în Madagascar. Documentul care ar confirma acest fapt a fost depus de avocatul fostului primar de Constanța, la Înalta Curte de Casație și Justiție. Actul ar dovedi că Mazare se bucură de protecția statului insular, pentru un an, şi ca atare, nu poate fi extrădat în România.

Mazăre a fugit în Madagascar cu toate că era supus controlului judiciar, într-un dosar în care este acuzat de luare de mită, abuz în serviciu şi conflict de interese, în formă continuată. Fostul primar al Constanței este bănuit că ar fi primit milioane de euro șpagă pentru a influenţa câştigarea unor licitaţii.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-05-30

TAGURI: radu mazare, condamnat, madagascar, mesaj, euronews, justitie, sri
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ALENNA ALISON
27 Iun 2018

Mă simt atât de binecuvântată din nou în căsnicia mea după ce doctorul ODUMODU mi-a adus soțul care sa separat de mine pentru un an bun. Am ALENNA după numele din ROMÂNIA. Chiar dacă am guri peste tot corpul meu, nu va fi suficient să-i mulțumesc doctorului ODUMODU pentru ajutorul său asupra vieții mele. Soțul meu sa separat cu mine de un an și am fost în dureri și agonie fără el. Deci, am căutat ajutor peste tot, dar nimic nu a funcționat până când am vrut să spun doctorul ODUMODU. Mi-am explicat situația și mi-a promis că soțul meu se va întoarce la mine în 48 de ore, până când inima mea încă mai bate pentru el. Am crezut în el și mi-a pregătit un soț   ma sunat exact când doctorul ODUMODU saicompelld. El a pledat și a spus că are nevoie de mine înapoi și acum trăim fericit din nou pentru ultimele 9 guri. Toți cei de acolo care citesc articolul meu care are nevoie de ajutor ar trebui să-l contacteze ... Emil: drodumodusolutions@gmail.com
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...