2019-01-20 18:03


Radu Stroe, chemat la raport de Victor Ponta la Palatul Victoria

 |  17:54
Radu Stroe, chemat la raport de Victor Ponta la Palatul Victoria
Florentin Dincă

Victor Ponta l-a chemat luni după-amiază la Palatul Victoria pe ministrul de Interne, Radu Stroe. Acesta din urmă trebuie să-i dea explicaţii premierului Ponta despre neregulile de la examenul de Bacalaureat din această vară, dar şi despre atentatul cu material explozibil de luni dimineaţă de la Iaşi.

Premierul Victor Ponta a declarat că, după părerea sa, ministrul de Interne, Radu Stroe, este responsabil în cazul elevilor audiaţi de la Liceul "Dimitrie Bolintineanu" din Capitală, acesta având datoria să îi explice de ce nu a fost bine informat de la început asupra acestei situaţii. În ce îi priveşte pe cei care se fac vinovaţi în acest caz, premierul a precizat că, dacă fac parte din aparatul guvernamental, vor răspunde pentru eventualele abuzuri comise, iar dacă e vorba de procurori, aceştia răspund în faţa CSM, potrivit Agerpres. Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti au efectuat vineri verificări la Liceul Teoretic ''Dimitrie Bolintineanu'' din Capitală în legătură cu examenul de Bacalaureat, mai multe persoane, în principal elevi, fiind audiate.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-08
Citeste si:
UPDATE. ATENTAT CU BOMBĂ la Universitatea "Asachi" din Iaşi

TAGURI: radu, stroe, victor, ponta, ministru, de, interne, explicatii, examen, bacalaureat, chemat, la, raport, palatul, victoriei, atentat, iasi
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...