2018-12-17 02:45


Radu Mazăre, încolţit de o blondă

 |  21:00
Radu Mazăre, încolţit de o blondă

Consilierii locali din municipiul Constanţa au aprobat, ieri, trecerea Cazinoului din localitate în administrarea Ministerului Dezvoltării şi Turismului (MDRT). Hotărârea a fost votată în unanimitate de consilieri, care au pus însă o serie de condiţii MDRT.

  MDRT va prelua efectiv Cazinoul în termen de trei luni, iar începerea lucrărilor de reabilitare ar trebui să înceapă în cel mult un an şi trei luni. „Am venit în întâmpinare (a cererii MDRT de preluare a Cazinoului, n.r.). În trei luni emiteţi o hotărâre de Guvern ca să-l preluaţi, dacă nu emiteţi înseamnă că sunteţi neserioşi, iar într-un an de când l-aţi preluat începeţi reparaţiile. Dacă nu începeţi reparaţiile, atunci revine şi o să facem ce ştim noi, adică o să-l vindem ca să-l repare investitorii”, a declarat, după şedinţa de consiliu, primarul Constanţei, Radu Mazăre. După reparaţii, Cazinoul va reveni administraţiei locale, care îl va închiria.

Supărată că Primăria Constanţa nu a cheltuit decât 3 milioane din cele peste 90 puse la dispoziţie pentru promovarea litoralului, Elena Udrea l-a ameninţat pe Mazăre că îi va retrage bugetul începând de luna viitoare. Ministrul a anunţat că are două soluţii pentru reabilitarea Cazinoului. „Una, din fonduri europene, iar a doua - cu bani de la minister. Apoi îi va reveni primăriei, dar sper să se şi ocupe de el”, a adăugat Udrea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-08-25
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...