2018-12-12 17:11


Rămâne cum s-a stabilit

 |  16:03
Rămâne cum s-a stabilit

Şerban Huidu nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, este concluzia procurorilor de la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Conform anchetatorilor, Mercedesul condus de realizatorul tv cu o viteză prea mare în condiţiile unui carosabil umed a intrat pe contrasens şi a lovit automobilul Dacia Logan de Braşov în care se aflau cele trei persoane care au decedat în urma accidentului. Concluziile medico-legale cu privire la decesul celor trei persoane arată că moartea a fost una violentă, cauzată de hemoragii interne şi externe, consecutive, în principal din cauza rupturilor de organe interne. Urmează ca anchetatorii să efectueze săptămâna viitoare şi o expertiză tehnică auto. Parchetul ÎCCJ mai precizează că Şerban Huidu va depune la dosar actele medicale din care reiese că acesta nu avea interdicţie de a mai şofa, după ce în prealabil vor fi traduse, având în vedere că acestea provin de la unităţi medicale din străinătate.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639262-11-21

TAGURI: Serban Huidu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DUMITRU IUGA
21 Oct 2011

Corect. Viteza, vizibillitate redusa pe contrasens, neatentie la volan sau incercare de depasire. Va fi gasit vinovat si va primi pedeapsa cu suspendare. Pedeapsa pentru Serban este alta, constiinta incarcata si gata cu aparitiile pe sticla.
GHEORGHE
21 Oct 2011

Acolo a fost o depasire. Punct. Dar nu asta e problema. Huidu va scapa fara nimic. Fara cazier, fara nimic. Exact cum a scapat Mihai Mitoseru. Nici macar suspendare, d-apai inchisoare. Pentru ca daca ar ramane cu cazier ar fi ”anormal” pentru viitorul lui de persoana ”pe sticla”. Asa ca nu va pati nimic! Asta e, le urez din tot sufletul si din toata inima ”fanilor” (mai ales din presa) care l-au aparat cu indarjire, fara morala, fara demnitate, fara nimic, pe Huidu sa MOARA in aceleasi conditii in care au murit victimele lui si cat mai repede!!
Random imageUltimele stiri


loading...