2017-01-21 15:24

EVENIMENT


Razie la „fetiţe” pe Autostrada Soarelui

 |  14:36
Razie la „fetiţe” pe Autostrada Soarelui

Poliţiştii au organizat, în noaptea de joi spre vineri, o acţiune împotriva prostituţiei, ridicând de pe Autostrada Soarelui şase femei pe care le-au sancţionat contravenţional cu peste 8.000 de lei, iar şapte bărbaţi au fost puşi sub acuzare.

Poliţia Română informează, vineri, că 13 persoane au fost depistate de poliţişti în urma acţiunii desfăşurate în parcările situate pe Autostrada A2, între localităţile Fundulea şi Drajna, pentru prevenirea şi combaterea prostituţiei şi proxenetismului, precizând, totodată, că şase tinere traversau autostrada, dintr-o parcare într-alta, "expunându-se la riscul de a fi implicate în accidente rutiere deosebite".

În noaptea de joi spre vineri, între orele 0.00 şi 5.00, poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Autostrăzi, în cooperare cu poliţişti ai Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Călăraşi şi ofiţeri din cadrul Agenţiei Naţionale Împotriva Traficului de Persoane, au organizat şi coordonat o acţiune cu efective mărite, pentru prevenirea şi combaterea prostituţiei şi proxenetismului, în parcările situate pe Autostrada A2, între localităţile Fundulea şi Drajna.

În cadrul acţiunii, în parcările aflate la kilometrii 67 şi 88, au fost depistate în flagrant delict şase tinere, cu vârste cuprinse  între 16 şi 33 de ani, suspectate că ofereau contra cost servicii sexuale conducătorilor de autovehicule şi, în special, celor care conduc autotrenuri. Ele erau însoţite de şapte bărbaţi care le asigurau protecţia.

Cele şase tinere traversau autostrada, dintr-o parcare într-alta, expunându-se la riscul de a fi implicate în accidente rutiere deosebite, mai spune poliţia.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-08-20Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image