2019-01-18 12:33


Reacția lui Mircea Badea după ELIBERAREA lui Voiculescu

 |  15:27
Reacția lui Mircea Badea după ELIBERAREA lui Voiculescu

Tribunalul Bucureşti a admis marţi cererea de eliberare condiţionată depusă de omul de afaceri Dan Voiculescu, condamnat la 10 ani închisoare în dosarul 'ICA'. Decizia este definitivă. Realizatorul TV Mircea Badea a comentat decizia, într-o intervenție la Antena 3, spunând că „ne-am luat ostaticul înapoi. (...) Mă bucur foarte mult”.

„(...) Eu consider că în acest moment ne-am luat ostaticul înapoi și – pe persoană fizică fac această declarație – mă simt în acest moment mult mai dezinhibat decât dacă aș fi fost până acum, din motive evidente. (...) Sigur că mă bucur foarte mult că Dan Voiculescu pe care l-am considerat întotdeauna, am și afirmat asta în mai multe ocazii, un camarad este în sfârșit eliberat”, a declarat Mircea Badea.

Badea si-a exprimat si pe contul sau de Facebook bucuria vizavi de eliberarea lui Dan Voiculescu, insa promite razbunare celor care au facut posibila situatia prin care a trecut omul de afaceri.

"Ne-am luat ostaticul inapoi! Incepe apocalipsa pentru javre! A fost o uriasa suferinta pentru oameni care n-o meritau deloc. Acum va incepe suferinta pentru cei care o merita!", scrie Mircea Badea pe Facebook.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-18
Citeste si:
Ce au decis magistraţii în cazul lui Dan VOICULESCU. Decizia este DEFINITIVĂ

TAGURI: mircea badea, reactie, eliberare, voiculescu, facebook
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DOMNULE BADEA
18 Iul 2017

Tot ce s aintamplat este unic intr o tara europeana democrata Iata ce se intampla cand presedintele tarii este "ales"in 2 legislaturi de catre "noi suntem statul Cand cel impus presedinte este sluga serviciilor este o jigodie fara pereche si un mafiot asijderea Sper inca ca aceasta creatura chioara sa plateasca el si acolitii sai
MARIA
19 Iul 2017

voi astia contra Voiculescuu si Badea, nimic despre vizita lui iohanis in har-cov A stat smirna cand. aia ii cantau imnul secuilor ce le-a promis shogorilor ce n-am auzit noi? Astea sunt problem pentru tzara dar ce sa astepti de la niste limbrici sorosisti
Random imageUltimele stiri

loading...