2019-01-23 18:54


Reacția MApN, după ce NU l-a invitat pe Klaus Iohannis la Ziua Aviației Române

 |  12:46
Reacția MApN, după ce NU l-a invitat pe Klaus Iohannis la Ziua Aviației Române

Ministerul Apărării Naţionale îşi cere scuze "pentru erorile apărute în transmiterea invitaţiilor de participare la sărbătorirea Zilei Aviaţiei Române şi a Forţelor Aeriene către Administraţia Prezidenţială şi autorităţile publice centrale".

''Ministerul Apărării Naţionale îşi cere scuze pentru erorile apărute în transmiterea invitaţiilor de participare la sărbătorirea Zilei Aviaţiei Române şi a Forţelor Aeriene către Administraţia Prezidenţială şi autorităţile publice centrale. Ministrul Apărării Naţionale, Adrian Ţuţuianu, a dispus în regim de urgenţă luarea măsurilor necesare eliminării disfuncţionalităţilor de natură birocratică ce au condus la crearea acestei regretabile situaţii'', se precizează într-un comunicat transmis de Secţia presă a Ministerului Apărării Naţionale, scrie agerpres.ro Precizarea vine după ce Administraţia Prezidenţială nu a depus nicio coroană de flori la Monumentul Eroilor Aerului din Piaţa Aviatorilor, surse politice declarând că reprezentanţii instituţiei prezidenţiale nu au fost invitaţi la ceremonie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-20
Citeste si:
Iohannis NU a fost invitat la ceremoniile de Ziua Aviaţiei. Cum s-a RĂZBUNAT președintele

TAGURI: iohannis, mapn, ziua aviatiei romane
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
20 Iul 2017

ACEST PAPAGAL PUS IN FUNCTIA DE MINISTRU LA MApN DEMONSTREAZA LUMII CA ROMANIA NU ARE ARMATA.
ANONIM
20 Iul 2017

Romani au armata dar au prosti care conduce acest minister
@GHITA ANGELA
21 Iul 2017

chiar asa VACO ? atunci cand a refuzat sa participle ani la rand la'' ZIUA NATIONALA A ROMANIEI''pe 1 DECEMBRIE NU A CREPAT MATZU-N VOI DE INDIGNARE FUFELOR
Random imageUltimele stiri

loading...