2017-01-18 14:13

EVENIMENT


Realitatea Media a intrat oficial în insolvenţă

 |  19:30
Realitatea Media a intrat oficial în insolvenţă

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au dispus, azi, deschiderea procedurii generale de insolvenţă a Realitatea Media, trust din care face parte şi postul Realitatea TV.

Decizia magistraţilor Secţiei Comerciale este una definitivă. „Fixează termenul-limită pentru înregistrarea cererii de admitere a creanţelor la 21 octombrie 2011. Fixează termenul-limită pentru verificarea creanţelor, întocmirea, afişarea şi comunicarea tabelului preliminar al creanţelor la 9 noiembrie 2011. Fixează termenul-limită pentru întocmirea şi afişarea tabelului definitiv la 24 noiembrie 2011. Fixează prima adunare a creditorilor la 14 noiembrie 2011. Definitivă. Cu drept de opoziţie în termen de 10 zile de la notificare”, se arată în minuta deciziei.

Elan Schwartzenberg, acţionarul majoritar al Realitatea Media, a spus, marţi, într-o conferinţă de presă, că principalele probleme ale companiei sunt datoriile imense din trecut, care au cauzat blocarea conturilor şi pierderile lunare considerabile, care nu au mai permis plata salariilor și a dărilor aferente către stat. Un element-cheie al reorganizării judiciare vor fi disponibilizările. „În orice afacere, dacă cheltuieştimai mult decât încasezi, redimensionezi costurile. Vom renunţa la câţiva dintre angajaţii postului”, a spus Schwartzenberg. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-04-24Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image