2017-01-16 20:19

EVENIMENT


Realitatea Media intră în insolvenţă

 |  19:24
Realitatea Media intră în insolvenţă

Elan Schwarzenberg, patronul Realităţii Media, a declarat, astazi, într-o conferinţă de presă, că managerul trustului, Sebastian Ghiţă, este de acord cu cererea de insolvenţă a companiei pe care el a depus-o la Tribunalul Bucureşti.

Schwarzenberg a lăsat să se înţeleagă că nu exclude un „parteneriat în acţiuni” cu Ghiţă. „Am încercat să reeşalonăm creditul celor de la ANAF. Nu numai că nu am reuşit, dar funcţionăm de mai multe luni cu conturile total blocate. Mai mult, managementul nu a reuşit să achite taxele la stat - pe salarii, TVA. Nu din rea-voinţă, pur şi simplu nu a mai putut face faţă. Ne îndreptam spre o situaţie total ilegală, era haos. M-am sfătuit cu avocaţii şi am ajuns la concluzia că cea mai bună metodă e să activăm această procedură de insolvenţă”, a precizat Schwarzenberg. Proprietarul RealitateaMedia a recunoscut că Sebastian Ghiţă a fost cel care a făcut toate plăţile până acum, inclusiv cele salariale.

Managerul companiei, Sebastian Ghiţă, a declarat pentru reportervirtual.ro că auzise de această variantă. „Ştiam de această opţiune a acţionarului majoritar. Insolvenţa este o etapă din viaţa unei companii. Eu îmi voi păstra contractul de management. Adevaraţii proprietari ai RTV sunt telespectatorii”, a spus Sebastian Ghiţă, patronul Asesoft.

Tribunalul Bucureşti începe, maine, judecarea cererii depuse de Elan Schwarzenberg pe 2 septembrie. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-04-01

Mai multe imagini:
Realitatea Media intră în insolvenţă
zoom
Realitatea Media intră în insolvenţă
zoomComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image