2018-12-11 09:38


Realitatea TV şi-a luat Elan

 |  21:00
Realitatea TV şi-a luat Elan

Meciul dintre Sebastian Ghiţă, cel care trebuia să asigure managementul Realitatea TV, şi patronul postului, Elan Schwartzneberg, a ajuns la final. Proprietarul Realitatea Media a preferat să se ocupe singur de redresarea financiară a trustului şi să schimbe sediul postului, în timp ce Sebastian Ghiţă a achiziţionat un post tv online din Gorj cu iniţiale asemănătoare cunoscutului brand Realitatea.

Elan Schwartzenberg, patronul trustului de presă Realitatea Media, a declarat, ieri, că postul tv pe care îl deţine îşi va continua activitatea ca şi până acum, în ciuda piedicilor şi dificultăţilor. Acesta a denunţat presiuni făcute asupra societăţii ROVIGO, firmă ce veghează asupra reorganizării judiciare a trustului până ce acesta va scăpa de datorii, dar şi asupra unor persoane din conducerea Realitatea Media. În plus, susţine patronul trustului, la scurt timp după ce duminică, ora 18.00, postul Realitatea TV a început să emită dintr-o altă zonă, două maşini utilitare cu numere de Prahova ar fi plecat din Casa Presei burduşite cu acte şi chiar ştampile ale postului, fără acordul proprietarului. „Nu cred în teoria conspiraţiei, dar anumite fenomene din ultima perioadă mă fac să îmi pun anumite întrebări”, a spus Schwartzenberg referindu-se la toate acestea.

Patronul Realitatea Media s-a declarat încrezător în forţele proprii, susţinând că până de Crăciun va achita absolut toate datoriile trustului. „Cu mai puţin de cinci milioane de euro vom plăti toate datoriile şi vom ieşi din reorganizarea judiciară”, a declarat Schwartzenberg. Proprietarul Realitatea TV a dat asigurări că este susţinut din punct de vedere financiar şi de un grup din Israel, care îi poate asigura fondurile necesare pentru ieşirea din reorganizarea judiciară. „Le promit tuturor, din orice sistem ar face parte aceştia, că ani întregi mă voi ocupa de ei… Îi voi urmări în justiţie, penal şi civil, toată viaţa pe cei responsabili de situaţia în care se află Realitatea Media în acest moment”, a mai declarat Schwartzenberg.

În ce-l priveşte pe Sebastian Ghiţă, fostul manager al trustului, Schwartzenberg a spus că ar dori ca acesta să îşi ceară scuze echipei de la Realitatea TV pentru că a intervenit în activitatea editorială şi pentru că acesta le-ar fi „pus pumnul în gură” jurnaliştilor. „Aş mai vrea să aibă curaj să spună în faţa presei că a venit la mine şi mi-a spus aproape plângând că nu mai face faţă”, fapt care ar fi dus la reorganizarea judiciară. Sebastian Ghiţă nu a putut fi contactat în cursul zilei de ieri.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639262-12-26

TAGURI: Realitatea TV
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


METIN CERCHEZ
25 Oct 2011

sa verifice dna ce contracte fara licitatie a luat sebastian ghita cu varujan pambucian in tara -era cu psd acum e cu pdl -ptr bani si sa scape de puscarie
Random imageUltimele stiri


loading...