2018-10-17 14:46


Remus Truică și prințul Paul, la Înalta Curte de Casație și Justiție

 |  09:52
Remus Truică și prințul Paul, la Înalta Curte de Casație și Justiție

Omul de afaceri Remus Truică și prințul Paul au venit, miercuri dimineața, la sediul Înaltei Curți de Casație și Justiție (ICCJ), unde magistraţii vor analiza contestațiile celor doi la decizia privind prelungirea arestului la domiciliu. Aceştia sunt cercetaţi în dosarul privind retrocedarea ilegală a Fermei Băneasa.

Remus Truică a declarat că denunțul prințului Paul a fost făcut "într-un moment greu pentru el și cu conotațiile de rigoare", transmite Agerpres. 

Chestionat cum comentează declarația prințului Paul că l-ar fi păcălit, Remus Truică a spus: "Este o cauză destul de complexă, nu cred că trebuie să vorbim de cine a păcălit pe cine. Trebuie să așteptăm să vedem dacă dânsul avea această vocație succesorală și să vedem dacă ceea ce astăzi este incriminat, retrocedarea Fermei Băneasa, era sau nu în momentul retrocedării într-o zonă gri sau neagră".

Acesta este de părere că retrocedarea Fermei Băneasa nu a produs niciun prejudiciu.

Pe data de 30 decembrie 2015, magistrații Curții de Apel Brașov au decis prelungirea arestului la domiciliu cu încă 30 de zile pentru Remus Truică, avocatul Robert Roșu și prințul Paul. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-13

TAGURI: remus truica, print, paul, inalta, curte, casatie, justitie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...