2018-12-14 12:53


Remus Truică şi reprezentanţi ai fostei conduceri a BRD, audiaţi la DIICOT în dosarul privind credite contractate fraudulos

 |  13:00
Remus Truică şi reprezentanţi ai fostei conduceri a BRD, audiaţi la DIICOT în dosarul privind credite contractate fraudulos

Mai multe persoane, între care omul de afaceri Remus Truică şi reprezentanţi ai fostei conduceri a BRD, sunt audiaţi, marţi, la sediul DIICOT, în dosarul privind presupuse credite contractate fraudulos de la BRD.

Remus Truică a ajuns la sediul DIICOT în jurul orei 9.30, surse judiciare, citate de Mediafax, precizând că omul de afaceri a fost citat în dosarul privind presupuse credite contractate ilegal de la BRD, în urmă cu mai mulţi ani.

În acest dosar ar urma să fie audiate la DIICOT mai multe persoane, printre care şi reprezentanţi ai BRD la data presupuselor faptelor.

La DIICOT au ajuns, marţi, şi Gabriela Gavrilescu, membru în Comitetul de Credit din Centrala BRD-Group Societe Generale la data presupuselor fapte şi Lucian Cojocaru, director comercial al reţelei BRD în perioada 2009-2010.

Surse judiciare, citate de Mediafax, au precizat, că lui Lucian Cojocaru i s-a adus la cunoştinţă că ar fi fost începută urmărirea penală pe numele său pentru constituirea unui grup infracţional organizat, abuz în serviciu şi instigare la abuz în serviciu şi complicitate la spălare de bani. Totodată, şi Gabriela Gavrilescu a fost informată că este urmărită penal pentru constituire a unui grup infracţional organizat, abuz în serviciu şi complicitate la spălare de bani.

La sediul DIICOT s-a prezentat marţi şi Alexandru Claudiu Cercel-Duca, membru în Comitetul de Credit din Centrala BRD-Group Societe Generale la data presupuselor fapte, care a fost anunţat de procurori că este urmărit penal pentru constituire a unui grup infracţional organizat, abuz în serviciu şi complicitate la spălare de bani, au precizat sursele citate.

În acelaşi dosar au fost audiaţi, vineri, Adrian Sârbu şi Sorin Roşca Stănescu. Adrian Sârbu, cercetat în arest preventiv într-un alt dosar, şi Sorin Roşca Stănescu, aflat în Penitenciarul Jilava, unde execută pedeapsa primită în dosarul Rompetrol, sunt în atenţia anchetatorilor pentru contractarea de credite în valoare de câteva milioane de euro de la BRD, în urmă cu mai mulţi ani.

De asemenea, în dosarul de la DIICOT a fost în atenţia anchetatorilor şi Elena Udrea, pentru un credit de aproximativ trei milioane de euro pe care l-a luat de la BRD în urmă cu mai mulţi ani. În cazul fostului ministru al Turismului, DIICOT şi-a declinat competenţa în 4 martie şi a trimis dosarul la DNA, care continuă cercetările.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-19

TAGURI: remus, truica, reprezentant, fosta, conducere, brd, audiat, diicot, dosar, credite, contractate, fraudulos
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MAFIA IN FLOARE - COLABORARE
19 Mai 2015

Ha , ha si-a batut joc de tara . Mai ia praful de pe toba . Dar controalele si Masonul ISARESCU ce a facut de a dat bani ? Complice si se spune dupa 10 - 20 ani ?
CROCODILUL FLAMAND
19 Mai 2015

Truica si Udrea-Cocos-Petrache-Bittner erau asazisa "MAFIA LUI NASTASE"...dupa ce a venit BRAUN(OWICS) AKA Basescu AKA Qiombetele la presedintie baietii l-au bagat in fatza pe "printzul" PULIXCA-PAULICA...si au zis sa o puna de o mica monarhie...bolsevico-securisto-mafiota.......Ce sa vezi capitanul Titanicului si cu pasagerii SE SCUFUNDASEU.........IN DOSARE PENALE....IAR BANCILE SE FALIMENTASEU....SI BANII SE FURASEU....SI SE SPALASEU
Random imageUltimele stiri


loading...