2016-12-10 18:50

EVENIMENT


Repetenţi la absorţia fondurilor UE

 |  19:50
Repetenţi la absorţia fondurilor UE

România a ajuns la o rată de absorbţie de 6,3% din fondurile europene care i-au fost alocate pentru convergenţă. Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a atras atenţia ieri că este cea mai redusă cotă înregistrată în Uniunea Europeană. De asemenea, acesta a avertizat că termenul de 45 de zile stabilit de Guvern pentru procesarea cererilor de rambursare trebuie să fie respectat cu stricteţe.

„Suntem ţara cu cea mai mică absorbţie din UE. Este o realitate pe care nu o putem nega şi pe care avem obligaţia să o schimbăm. Vă cer să vă asiguraţi că asupra oamenilor cu care lucraţi nu planează nici o suspiciune de corupţie. Datoria noastră este ca fondurile publice şi cele europene să fie cheltuite corect, transparent şi eficient”, le-a spus Ungureanu  miniştrilor implicaţi în procesul de absorbţie a fondurilor UE.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-04-09

TAGURI: Romania, Mihai_Razvan_Ungureanu, absorbtie, fonduri_europeneComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

România, pe locul doi în Europa din cauza contrafacerilor și pirateriei In Uniunea Europeana se pierd in fiecare an 368 de miliarde lei si 790 000 de locuri de munca din... 05 Dec 2016 | (0)
Tragere la sorţi a grupelor EuroBasket 2017. România, în ultima urnă valorică Componenţii naţionalei de baschet masculin a României vor avea emoţii astăzi, deoarece la... 21 Noi 2016 | (0)