2019-02-18 12:53


REPLICA lui Tudorel TOADER: „Vom sesiza CCR cu privire la refuzul lui IOHANNIS de revocare a șefei DNA!”

 |  19:44
REPLICA lui Tudorel TOADER: „Vom sesiza CCR cu privire la refuzul lui IOHANNIS de revocare a șefei DNA!”

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat, luni, că va fi sesizată Curtea Constituţională a României (CCR) cu privire la refuzul preşedintelui Klaus Iohannis de revocare a procurorului şef al DNA.

"În condiţiile în care preşedintele României nu are abilitarea legală şi nici competenţele funcţionale de evaluare a activităţii profesionale şi manageriale desfăşurate de procurorul şef al DNA; în condiţiile în care argumentele care au stat la baza declanşării procedurii de revocare au devenit mai actuale şi mai consistente; văzând legislaţia aplicabilă în acest domeniu; valorificând jurisprudenţa instanţei de contencios constituţional, vom sesiza Curtea Constituţională cu privire la refuzul preşedintelui de revocare din funcţie a procurorului şef al DNA", a scris Tudorel Toader, pe pagina sa de Facebook. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-04-16

TAGURI: tudorel toader, iohannis, dna, revocare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
16 Apr 2018

Sisitemul judiciar romanesc se poate eficientiza, FARA A SE APLICA MAI MULTE FAZE ALE PROCESULUI JUDICIAR, si FARA FOLOSIREA INSTITUTIEI AVOCATULUI prin infaptuirea justitiei cu obiectivitate si celeritate precum si cu cheltuieli minime, NUMAI aplicand modelul Sistemului de Justitie CANADIAN, a Tribunalului Electronic, bazat pe stiinta ciberneticii judiciare. Completul de judecata este format dintr-un IT-ist sau cibernetician instruit si din punct de vedere ala cunostintelor juridice, un judecator ce detine si cunostinte IT si un calculator performant cu softul adecvat. Cand vom intelege ca fraiele puterii politice si economice sunt in mana unor persoane fara CARACTER, fara constiinta si fara scrupule, care nu poseda capacitatea de a-i intelege pe ceilalti, vom privi realitatea intr-o lumina noua fiind vorba de o plaga a raului care se intinde fara dificultati amenintand grav viitorul Ro. Pentru a ajunge sa conduca, un IMPOSTOR, un psihopat, un semidoct, unde legile sunt elaborate de TICALOSI pentru hoti si banditi, nu are nevoie de adeziunea majoritatii ci este de ajuns sa fie sprijinit de un grup de interese (MAFIE) care poate prin mijloace meschine neortodoxe sa gadile instinctele primare ale disperatilor, sa “orienteze” si sa conduca “populatia fara orizont” ca pe o turma de animale. In Ro EXISTA un mare RISC. Dupa modelul celor STRICATI aflati la putere toata societatea poate fi contaminata cu sceleratii morali si nu numai!
ANONIM
16 Apr 2018

Probabil domnul ministru de la justiție ar dori ca CCR să constate că în astfel de "spețe" avizul CSM este unul obligatoriu ?
BăţăGUI
16 Apr 2018

Sa vorbeasca si Ion(TT) /ca si el e om!
LEVST.
17 Apr 2018

E prima fotografie in care tipul arata bine, realist chiar, arata incrancenat si indurerat , exact ca un caine care doar ce a primit inca un bocanc, si in costele din dreapta...Peste cele din stanga , l-a primit cand un complet de 7 au analizat situatia, iar 6 (si inca supusii sai!) ,i-au aratat mijlociul, el fiind singurul sustinator al propriei propuneri...mare " om" de justitie...
@LIMBRICUL BUBOS
17 Apr 2018

TE-AI FACUT DE CACAT DESTUL , PLEACA IN PIZDA MATII DE UNDE AI VENIT .
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...