2019-03-23 16:59


REVOLTĂTOR: Bebeluș, prins între ușile unui autobuz RATB în București

 |  20:55
REVOLTĂTOR: Bebeluș, prins între ușile unui autobuz RATB în București

Momente de groază într-un autobuz din București. Un șofer RATB a închis uşile peste un bebeluș aflat în cărucior, în timp ce tatăl lui îl urca în vehicul. Șoferul este acum cercetat disciplinar. Este al doilea incident de acest fel din ultima lună, în care sunt implicați angajați ai Regiei de transport din București.

Acum două zile, într-un autobuz de pe linia 601 din Capitală, un șofer a închis ușile fără să se aisgure și a prins între ele un copil de un an aflat în cărucior, pe care tatăl său încerca să-l urce în vehicul.

"Eu urcam căruciorul în autobuz când şoferul a închis uşile peste cărucior când acesta era chiar la jumătate. El îşi luase piciorul de pe frână, pentru că am văzut că s-au stins becurile de la frâne, am strigat tare, şi le-a deschis, după care am reuşit să urc într-un final", povestește tatăl, conform TVR.

Conducerea RATB a anunțat că șoferul a fost identificat și va fi cercetat disciplinar.

"Nu tolerăm astfel de comportamente. Într-adevăr, sunt datorate unui cumul de factori, dar aici, marja de eroare în astfel de cazuri cu copii trebuie să fie zero", a declarat Adrian Sorin Mihail, directorul RATB.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-04-26

TAGURI: autobuz, bucuresti, bebelus, carucior, sofer
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...