2019-04-26 03:05


REVOLTĂTOR: O mamă și-a PĂRĂSIT fetițele singure într-un focar de infecție fără apă și mâncare

 |  21:10
REVOLTĂTOR: O mamă și-a PĂRĂSIT fetițele singure într-un focar de infecție fără apă și mâncare

Tania Mercedes Mitu este mama celor două fetițe abandonate într-un focar de infecție la Galați și lăsate să moară de foame timp de mai bine de 48 de ore. Tânăra a ales să își lase baltă fetițele și a ales să plece la București alături de un alt bărbat pentru a-și reface viața.

În tot acest timp, tatăl fetițelor abandonate muncea pe un șantier din Târgu Bujor. El obișnuia să vină acasă la Galați o dată la câteva săptămâni.

Ieri, tânărul s-a întors acasă după ce a fost sunat de o vecină care le-a salvat pe fetițe din focarul de infecție în care fuseseră abandonate de propria mamă.

Potrivit celei care le-a salvat pe fetițe, mama copilelor a plecat de acasă de pe 18 august, iar fetele au stat singure în casă mai bine de 48 de ore până să fie găsite.

Adriana Beatrice (4 ani) şi Maria (1 an) au fost găsite într-o mizerie de nedescris de o vecină care avea grijă de ele din când în când.

Femeia a rămas uimită atunci când a intrat în casă și a descoperit fetele pline de păduchi și murdare care stăteau într-un miros de nesuportat la o temperatură de peste 40 de grade Celsius.

Vecina a descoperit și că pe masa de lângă patul în care erau așezate fetele, acestea aveau de mâncare mai multe felii de salam vechi care aveau deja viermi.

Între timp, mama fetițelor este căutată de autorități pentru a fi audiată într-un dosar penal care o vizează.

Fetițele au fost duse la Spitalul de Pediatrie din Galați, acolo unde au rămas internate, alături de tatăl lor.

Ele erau subnutrite la momentul internării și au primit îngrijiri medicale de specialitate.

Inspectorii Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului au deschis, la rândul lor, o anchetă care le vizează pe cele două fetițe.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-22

TAGURI: galati, fetite abandonate, mancare, apa, focar de infectie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


STARBAG