2019-01-20 13:53


Revoltele continuă în închisori. 100 de angajaţi din Penitenciarul Colibaşi protestează

 |  09:13
Revoltele continuă în închisori. 100 de angajaţi din Penitenciarul Colibaşi protestează

Un număr de 100 de angajaţi din Penitenciarul Colibaşi şi Penitenciarul - Spital Colibaşi protestează joi dimineaţa, printre solicitările salariaţilor numărându-se îmbunătăţirea condiţiilor de muncă, eliminarea deficitului de penitenciar şi a inechităţilor salariale.

"100 de angajaţi din Penitenciarul Colibaşi şi Penitenciarul - Spital Colibaşi protestează astăzi 06.10.2016 în faţa celor două penitenciare pentru îmbunătăţirea condiţiilor de muncă, eliminarea deficitului de penitenciar şi a inechităţilor salariale. Alături de colegii care vor protesta în faţa penitenciarelor de la Târgşor, Miercurea Ciuc, şi Oradea aceştia cer demiterea ministrului Raluca Prună pentru incompetenţă", a precizat Sindicatul Omnia din Administraţia Naţională a Penitenciarelor, într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, fiecare angajat va depune, săptămâna viitoare, plângeri prealabile împotriva directorilor de penitenciare.

De asemenea, angajaţii din închisori îi reproşează ministrului Justiţiei, Raluca Prună "lipsa de profesionalism în gestionarea problemelor sistemului penitenciar şi lipsa de interes pentru condiţiile de lucru ale personalului care lucrează exact în aceleaşi condiţii mizerabile pe care le deplânge, ori de câte ori are ocazia, în cazul deţinuţilor".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-06

TAGURI: revolta, inchisoare, 100, angajat, penitenciar, colibasi, protesteaza
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...