2018-12-13 08:23


Revoltele de la Chișinău. Apelul Ministerul Afacerilor Externe

 |  21:09
Revoltele de la Chișinău. Apelul Ministerul Afacerilor Externe

Ministerul Afacerilor Externe face apel la actorii politici din Republica Moldova ''să acţioneze cu toată răspunderea'' pentru desfăşurarea procesului democratic de învestire în funcţie a Guvernului Pavel Filip.

''Ministerul Afacerilor Externe urmăreşte cu atenţie evoluţiile de la Chişinău. Îndemnăm la calm şi facem apel la toţi actorii politici din Republica Moldova să acţioneze cu toată răspunderea pentru desfăşurarea procesului democratic de învestire în funcţie a Guvernului Pavel Filip, Guvern care a obţinut votul de încredere al Parlamentului legitim de la Chişinău'', se arată într-un comunicat al MAE remis miercuri seara Mediafax.

Doar în felul acesta parcursul democratic, stabilitatea şi obiectivele pro-europene ale Republicii Moldova pot fi urmărite şi îndeplinite fără sincope, spre beneficiul tuturor cetăţenilor ţării, subliniază reprezentanţii diplomaţiei de la Bucureşti.

În faţa Parlamentului de la Chişinău au loc proteste violente pentru a denunţa Guvernul condus de premierul Pavel Filip, membru al Partidului Democrat (PDM), informează Unimedia. Protestatarii au rupt bariera improvizată de protecţie instalată de poliţie, iar unii manifestanţi s-au îmbrâncit cu agenţi ai forţelor de ordine. Manifestanţii scandează "Hoţii", "Jos trădătorii" şi "Nu plecăm acasă".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-20

TAGURI: revolte chisinau, mae, ministerul afacerilor externe
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PE CâND șI NOI CA LA EI?!
20 Ian 2016

Să dea colțul ierbii și vom vedea....
Random imageUltimele stiri


loading...