2017-01-24 17:13


Revoluţionarii fac trotuarul la PDL. GALERIE FOTO!

 |  19:53
Revoluţionarii fac trotuarul la PDL. GALERIE FOTO!

Câţiva zeci de revoluţionari din Asociaţia „21 Decembrie 1989” au protestat în linişte, ieri, lângă sediul central al PDL, solicitând un dialog cu conducerea democrat-liberală pe tema modificării legii privind revoluţionarii.

„Legea recunoştinţei – 341 din 2004 a fost modificată prin Legea 410 din 2011, care suspendă indemnizaţiile revoluţionarilor pentru anul 2012, dar în urma protestelor se suspendă doar pentru luptătorii remarcaţi cu merite deosebite unde se zice că ar fi infiltraţi impostori care au turnat la Securitate sau criminali”, ne-a declarat un revoluţionar.

Doru Mărieş, preşedintele Asociaţiei „21 Decembrie 1989”, ne-a spus că a fost chemat de către un membru democrat-liberal la discuţii, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat, de la poarta sediului PDL explicându-i-se că poate să lase un memoriu.

„Vreau să fiu serios până la capăt, nu o să spun cine ne-a chemat aseară de la PDL, eu ştiu să-mi ţin gura. Nu are omul nici o vină, de altfel sunt convins că a avut intenţii bune şi nu cred că invitaţia de a veni aici a fost lansată fără să ştie şi şefii lui. Mi-a spus că vor fi azi la şedinţă, la ora 10.00, Vasile Blaga, Emil Boc şi Roberta Anastase. Mai mult, mi-a zis că mai mult ca sigur doamna Roberta va rămâne să discutăm. Acum ni se spune că nu a fost nimeni. Eu sunt convins că a fost şedinţă pentru că mi-au dat pentru azi autorizaţie de la 12.30, deşi eu cerusem de la ora 12.00. În schimb, de mâine, o săptămână avem autorizaţie de protest între 12.00 şi 13.00. O să încerc să schimb şi locaţia, căci aici nu se vede clădirea PDL. Ar trebui colindaţi toţi, pentru că am văzut că şi liberalii şi-au băgat nasul”, a afirmat Mărieş.

Liderul Asociaţiei „21 Decembrie 1989” a precizat că modificarea legii trebuie făcută cât mai repede, aşa încât să fie votată de Camera Deputaţilor în februarie: „Au suspendat legea pentru că vor să verifice impostorii. Aşa au zis, că vor să-i verifice. Dar hai să facem lege pentru asta, nu? Să vedem ce scriem în lege, cum reglementăm comisia, cine face parte din ea, cum şi cât se va lucra. Nu-i normal să fim şi noi prezenţi în comisie? Vrem o lege dreaptă şi să ne aducem contribuţia pentru a ieşi o lege dreaptă, să ne onoreze. Dorim să existe cuprins în lege un paragraf prin care să eliminăm din rândul nostru criminalii, instigatorii şi impostorii care nu au fost judecaţi”.

Doru Mărieş, împreună cu alţi opt revoluţionari, se află de peste 50 de zile în greva foamei, în semn de protest faţă de modificarea Legii recunoştinţei.

„Poate vă întrebaţi cum de mai pot sta în picioare. Par mai mare deoarece am cinci perechi de pantaloni în jos şi patru haine în sus. Sunt praf”, a menţionat Mărieş.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-08-02

Mai multe imagini:
Revoluţionarii fac trotuarul la PDL. GALERIE FOTO!
zoom
Revoluţionarii fac trotuarul la PDL. GALERIE FOTO!
zoom
Revoluţionarii fac trotuarul la PDL. GALERIE FOTO!
zoom

Revoluţionarii fac trotuarul la PDL. GALERIE FOTO!
zoom

TAGURI: doru maries, pdl, revolutionari, protestComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


GEORGE
12 Ian 2012

NISTE LINGAI, INTERESE PERSONALE DOAR !!! RUSINE!!!!! RUSINE !!!! AJUNGE ATI SUPT DESTUL
ANTIDOBIBOCI
12 Ian 2012

Maries,sa se ia de manutza cu Mihaiesi,ambii amandoi pupatori de bishnitzar de TroCoceni. Paguab`n ciomperci fata de ei.
NU CONTEAZA
13 Ian 2012

bai asta cu suptu nu ti-e rusine bai cioflengarule sa vorbesti de revolutionari in halul asta pai ba boule de la voi prosti pleaca toate astea ca va bagati si voi sa scrieti cva dar nici nu stiti ce scrieti mai stati dreq si-n banga voastra !!!!!!!
Random image