2017-01-21 21:43

EVENIMENT


Revoluţionarii lui Iliescu hulesc Biblia. GALERIE FOTO!

 |  21:00
Revoluţionarii lui Iliescu hulesc Biblia. GALERIE FOTO!

Reprezentanţi ai Blocului Naţional al Revoluţionarilor au protestat ieri în Piaţa Universităţii. În jur de 150 de oameni ce îl au ca preşedinte de onoare pe Ion Iliescu au încurcat neautorizat o vreme traficul de pe Bulevardul Magheru după care au fost forţaţi de jandarmi să se retragă pe trotuar.

Au strigat o vreme „România, trezeşte-te!”, demisia Guvernului şi alegeri libere. A existat şi o altercaţie cu forţele de ordine în care nimeni nu a fost rănit, după care nu s-a mai întâmplat nimic. Linişte şi bârfe.

„Stăm aici până la căderea lui Boc şi a acoliţilor lui”, mi-a spus un domn cu tricolor în piept. „Măcar până la căderea serii”, s-a amuzat un altul.

Deşi erau înfuriaţi pe Băsescu şi PDL, revoluţionarii nu erau prea încântaţi nici de Opoziţie. „Păi cine să vină mă la conducerea ţării? Antonescu şi cu Ponta? Ăia sunt doi onanişti. Trebuie să alegem oameni serioşi nu ca ăştia”, s-a revoltat un individ ajuns la senectute.

Poate părea ciudat, dar teoria conspiraţiei în rândul celor veniţi acolo din Braşov, Rădăuţi şi din alte oraşe a trecut dincolo de Securitate şi terorişti. Biblia a fost un subiect aprig discutat: „Păi bă, ce să mai credem noi în Biserică? Nu mai putem crede în nimic! Nu aţi văzut că în Biblie sunt numai coduri secrete?” „Aşa e, ce credinţă, Biblia e pentru cretini!”.

Sătul probabil de atâta presă venită să relateze despre ei, un alt revoluţionar m-a apostrofat: „Ce mă tot fotografiezi bă atâta? Nu mă aveţi în baza voastră de date de la SRI? Şi tu, bă, ală de dai interviu ai fost şi tu revoluţionar, că nu te cunosc?”.

Premoniţie sau nu, mitingul s-a spart până la căderea serii. Preşedintele protestatarilor, Dorin Lazăr Maior, le-a cerut acestora să se disperseze, urmând ca următoarea întâlnire să fie programată pentru 21 decembrie în acelaşi loc, de data aceasta cu autorizaţie.

În tot acest timp, când o mână de revoluţionari şi-a pierdut vremea prin Bucureşti, trecătorii îşi vedeau de ale lor, trecând prin zonă fără să-i atingă în vreun fel ce se întampla acolo. În cazinoul în faţa căruia s-a desfăşurat acţiunea intrau şi ieşeau indivizi dornici de altfel de adrenalină. Pe trotuar, printre demonstranţi, ziarişti şi forţe de ordine, se plimbau nestingheriţi şuţii de la Universitate.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-10-13

Mai multe imagini:
Revoluţionarii lui Iliescu hulesc Biblia. GALERIE FOTO!
zoom
Revoluţionarii lui Iliescu hulesc Biblia. GALERIE FOTO!
zoom
Revoluţionarii lui Iliescu hulesc Biblia. GALERIE FOTO!
zoom

Revoluţionarii lui Iliescu hulesc Biblia. GALERIE FOTO!
zoom

TAGURI: Bloc_national_revolutionari, revolutionari_protest, jandarmi_revolutionariComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

ALIN
27 Dec 2011

MAI DUCETIVA DREQ CA ATY FACUT REVOLUTIONARII DE RAS RUSINE SA VA FIE CA ACESTY REVOLUTIONARY AU FACUT DEMOCRATYE DACA NU ERAU EI AVEAM TOT UN REGIM DE STAT COMUNIST RUSINE LA CEI CARE AI NEINDREPTATITI
UN OM REVOLTAT
27 Dec 2011

Una este sa te revolti pentru nedreptate si altceva este sa ceri, sa impui, sa obligi pe cei din jurul tau care muncesc, sa-ti dea sa mananci gratis toata viata. Asa considerati voi domnilor :revolutionari: ca trebuie interpretata dreptatea?. Cum adica, nu va dati seama ca terfeliti denumirea de REVOLUTIONAR? Voi vreti ca certificatul de revolutionar sa va asigure dreptul la TRANDAVEALA si a traii pe spinarea altora?.Pacat, eu credeam ca REVOLUTIONARUL, este un om DREPT, CINSTIT, DEMN si foarte ONORABIL. Sa va fie rusine si-n SOMN PROFITORILOR.

Adauga un comentariu

Random image