2017-01-20 16:03

EVENIMENT


UPDATE. Revoluţionarii protestează în Piaţa Universităţii, cerând demisia Guvernului şi alegeri libere

 |  12:53
UPDATE. Revoluţionarii protestează în Piaţa Universităţii, cerând demisia Guvernului şi alegeri libere

UPDATE, ora 15.20: Preşedintele Blocului Naţional al Revoluţionarilor (BNR) 1989, Dorin Lazăr Maior, le-a cerut revoluţionarilor care protestau în Piaţa Universităţii să se disperseze, urmând ca următoarea întâlnire să fie programată pentru data de 21 decembrie la ora 10,00 în acelaşi loc.

Maior a spus că protestul care va avea loc la data menţionată va fi unul autorizat, în acest sens să se facă demersurile de rigoare.

Aproximativ 200 de revoluţionari protestează, miercuri, în Piaţa Universităţii, cerând demisia Guvernului şi organizarea de alegeri libere, la un moment dat având loc o altercaţie între aceştia şi forţele de ordine, informează Mediafax.

La acţiune participă reprezentanţi ai Blocului Naţional al Revoluţionarilor, unde preşedinte de onoare este Ion Iliescu.

Oamenii strigă "România, trezeşte-te!" şi cer demisia Guvernului şi organizarea de alegeri libere.

Protestul nu este autorizat, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei Georgian Enache.

La un moment dat, între revoluţionari şi forţele de ordine a izbucnit o altercaţie, după ce jandarmii au intervenit pentru eliberarea carosabilului blocat de participanţii la protest.

Unii dintre revoluţionari au reclamat că jandarmii au folosit în timpul intervenţiei gaze lacrimogene.

Georgian Enache a negat însă aceste susţineri, precizând că jandarmii nu au folosit forţa şi nu au folosit gaze lacrimogene.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-10-13

TAGURI: revolutionari, piata universitatii, ion iliescuComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

GEORGE
07 Dec 2011

PUNCTUL DE VEDERE AL ZIARULUI PUTEREA CARE ESTE?...EU AM FOST ACOLO ! CAND AU VENIT CEI DE LA B1 TV S-A ARUNCAT CU GAZE !..DECONSPIRAREA SECURISTILOR(OFITERI) ACOPERITI DIN MASS MEDIA SE IMPUNE CU NECESITATE !...CEI DE LA B1 TV AU FOST PROVOCATORI !
POMANAGIII
07 Dec 2011

Si niste bani pentru actualul protest, asa, ca o renta viagera, nu vor?
CIUCIUGAYA
07 Dec 2011

Cum se poate sa nu insinuati -voi PUTEREA-ca oamenii aceia nu-si cereau doar drepturile ,privilegii dupa unii,lor ci ale majoritatii Romanilor?Va imaginati ca revolutionarii,in majoritatea lor,si aici fac o delimitare clara de cei care au titlu de revolutionar dar la revolutie au fost obedienti ai puterii ca si acum,castiga pe an mai mult decat FURA BASINESCU intr-o luna?

Adauga un comentariu

Random image