2019-02-23 19:11


UPDATE. #REZIST, din nou în stradă. Care sunt nemulțumirile protestatarilor din Piața Victoriei și SIBIU

 |  19:10
UPDATE. #REZIST, din nou în stradă. Care sunt nemulțumirile protestatarilor din Piața Victoriei și SIBIU

Potrivit stiripesurse.ro, protestul din Piaţa Victoriei împotriva Revoluţiei Fiscale pare că este un eşec. Deşi pe paginile sociale se anunţa o manifestaţie de amploare, cu sute, chiar mii de oameni prezenţi, la aproape o oră de la debutul protestului în Piaţă s-au strâns doar câteva persoane. Lumea a ieşit în stradă si în oraşul lui Klaus Iohannis, Sibiu. Aceştia potestează împotriva schimbării legilor justiţiei, dar şi împotriva revoluţiei fiscale a PSD-ALDE. Câteva sute de persoane se află în centrul Sibiului în aceste momente, în Piaţa Mare.

UPDATE: La protest a venit şi jurnalistul Mălin Bot. „Dintre toţi, am fost cel mai calomniat,cel mai înjurat.Nu cedez! Nu cedez, oameni buni!(..) O să-mi fac treaba în continuare”, le-a mărturisit Mălin Bot unor protestatari.

  „Înarmaţi” cu fluiere şi vuvuzele, oamenii se aud strigând dintr-o portavoce mesaje către politiceni: “Hoţilor!”, “Câinilor, ne vom răzbuna pe voi cu tancurile!” „Condamnatul Vâlcov! Condamnatul Dragnea! Inculpatul Tăriceanu!”

Manifestanţii #REZIST au pancarte, steaguri şi chiar şi portavoce.

„Vrem ca Justiţia să rămână independentă, prin urmare solicităm retragerea integrală a proiectului de modificare a legilor Justiţiei! Vrem retragerea integrală a proiectului de modificare a Codului penal şi a Codului de Procedură Penală! Cerem demisia tuturor persoanelor cu probleme penale din funcţii publice! Modificarea legilor fiscale adoptate, în vederea restabilirii unei fiscalităţi normale şi coerente! Cerem demisia tuturor artizanilor proiectelor de lege şi legilor menţionate anterior! Vrem demnitate, transparenţă şi competenţă din partea persoanelor cu funcţii publice!”, scriu protestatarii #REZIST din Sibiu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-11

TAGURI: #rezist, protest, piata victoriei, sibiu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


UN INGINER NEDUMERIT
11 Feb 2018

Este f. greu sa crezi ca, dupa 28 ani de stors ce-i mai bun, subminatorii tradatori se vor opri din rapt. Ar trebui obligati,sa-si asume refuzul fata de solicitarile parlamentarilor UE ref. modificari dementiale ale leg. justitiei, pt. ca vor arata cu degetul catre acestia, cand Romania va avea de suportat consecinte nu doar financiare.
UN INGINER DE LA SPIRU HARET
11 Feb 2018

este f greu sa crezi ca dupa 50 de ani de cand hitler scotea lumea in strada ,tineri in marea lor majoritate, sa mai poata o baba comunista sa rada creere si sa scoata lumea in strada pentru niste idei naziste Baba este mostenitoare a unei parti ai averii lui Soros, dar pentru bani (e adevarat , multi) sa ti tradezi propriati tara este incredibil Sigur intr un stat de drept baba ar trebui judecata nu numai pentru ce face acum dar si pentru ce a facut in 90 cand era de partea minerilor
@UN INGINER DE LA SPIRU HARET
12 Feb 2018

Au trecut85 de ani de cand Hitler stergea creerele tineretului german Acum o baba face acelasi lucru cu tinerii romani Baba , baba da ti seama ce faci ca exista lege si pentru nebune ca tine Basoalda nazista si rea si criminala
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...