2018-12-11 09:09


Rodica Culcer: Crin Antonescu încearcă să intimideze un ziarist incomod

 |  10:57
Rodica Culcer: Crin Antonescu încearcă să intimideze un ziarist incomod

Rodica Culcer l-a acuzat pe liderul PNL, Crin Antonescu, care declarase că aceasta este o "pensionară nesimţită", de presiuni politice în cea mai pură esenţă.

Crin Antonescu a criticat-o pe șefa Departamentului de Știri a TVR că nu a părăsit funcţia pe care o deţine, deși a atins vârsta pensionării.

Culcer a explicat că presedintele si premierul au vorbit de pensii nesimțite referindu-se la cele obținute de anumite categorii profesionale, care primesc 80% din venitul ultimei luni. În acest caz este vorba de pensii care nu sunt calculate în funcție de contribuțiile acestor categorii la bugetul asigurărilor sociale, iar șefa Departamentului de Știri a TVR a adăugat că nu se află în acestă situație.

Culcer a subiliat că: "Nu am vrut sa ies la pensie, m-a obligat Codul Muncii."

De asemenea, aceasta a argumentat că un contract de munca pe durata determinată este permis de Codul Muncii, iar  "în TVR și în alte instituții sunt numeroase situații de acest fel, care nu deranjează pe nimeni." 

Rodica Culcer i-a replicat pe blogul personal lui Crin Antonescu că acesta, alături de Victor Ponta, încearcă să intimideze un ziarist incomod. "Ceea ce face Crin Antonescu, şi alături de el Victor Ponta, nu reprezintă altceva decât o tentativă de intimidare a unui ziarist incomod. De altfel nu sunt vizată numai eu, ci şi colegii mei Ioana Lupea şi Mircea Marian, taxaţi drept “rataţi”.  Este o presiune politică de cea mai pură esenţă. M-aş fi aşteptat să fi fost taxată ca atare de breaslă – nu pentru mine, ci de dragul principiului. Şi nu de alta, ci doar pentru că presiunea politică dăunează grav sănătăţii presei," a scris Culcer pe rodicaculcer.ro.

"De ce îşi pierde vremea un om care vrea sa conducă România cu o biată “pensionară nesimţită” şi cu nişte “rataţi”?", se întreabă Culcer în încheierea articolului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639263-03-06

TAGURI: Rodica Culcer, Crin Antonescu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


IO
30 Oct 2011

ooo da, Culcer acum este jurnalist inainte a fost securista (infiltrata la BBC) . a ramas doar cu obiceiurile obediente fata de conducator in rest este pura.
SOCRATES
30 Oct 2011

"ziarist incomod"???? nu-mi vine sa cred ce aud!!!!! doamna este "incomoda"??? pt cine??? madama nu critica, doar LAUDA,si lauda unde trebuie :)))
DUMITRU IUGA
31 Oct 2011

Potoliti-va fratilor! SRTV - adica televiziunea publica - functioneaza dupa o lege proprie. Nu este ca la Antene, Realitati, OTV si altele, posturi comerciale carora nu le sufla nimeni (CNA) in ciorba decat daca sar peste cal . Nu va dati cu presupusul despre lucruri pe care nu le cunoasteti. P.... franarul asta de Antonescu se poate plange oricand, cu subiect si predicat, ca SRTV, implicit doamna Culcer, incalca legea. Punct. Dumitru Iuga tiiu2001@yahoo.com Si semnati-va oameni buni comentariile, asa cum fac eu.
DESCULTUL
31 Oct 2011

Saraca, la babaciunea asta nu se aplica cumulul pe functii la stat. Probabil are statura pentru dosurile puterii.
ASI DORII SA NU TE VAD
31 Oct 2011

Doamna Culcer, chiar nu-ti este jena cand perseverezi atat de mult in linguseli si-i saruti de jur imprejur pe cei de la putere pe toate partile, chiar si in locuri neobisnuite?Eu cred ca ar fi timpul sa-ti mai franezi pornirile si sa -ti faci urgent proces de constiinta , sa meditezi si sa te mai indrepti si catre cele sfinte pentru ca a cam sosit timpul.
Random imageUltimele stiri


loading...