2017-01-20 14:04

EVENIMENT


Rodica Culcer dată afară din TVR

 |  13:51
Rodica Culcer dată afară din TVR

Consiliul de Administraţie al TVR a votat, marţi, cu opt voturi pentru şi cinci împotriva, încetarea mandatului de şef al Departamentului de Ştiri.

"În 2011, Traian Băsescu a fost prezent de 17 ori la Televiziunea Publică, în timp ce Crin Antonescu sau Victor Ponta de zero ori. Vi se pare normal?", a spus Ponta, conform ziare.com.

Un vot asupra demiterii Rodicăi Culcer a avut loc şi în 18 ianuarie, dar acesta nu a fost validat. Ada Meseşan, membru din partea PDL în CA al TVR, a explicat că acest vot nu poate fi luat în considerare, având în vedere că astfel de decizii de concediere nu pot fi luate de Consiliu.

În 29 iunie 2011, Culcer a depus o cerere de reangajare prin cumul cu pensia, care i-a fost aprobată de conducerea TVR. Astfel, la 1 iulie ea a fost reîncadrată pe un post de execuţie, îndeplinind, prin delegare atribuţiile de director al Ştirilor TVR până la ocuparea prin concurs a acestui post. Rodica Culcer a îndeplinit atribuţiile de director al Direcţiei Emisuni Informative şi Sport din TVR încă din 2005.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-07-30

TAGURI: Rodica_Culcer, vot, incetarea_mandatului demitere, conducereComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

ANCA
31 Ian 2012

Solutia corecta ar fi scoaterea la concurs a postului cu pricina, iar Dna Culcer daca vrea sa mai lucreze suplimentar dupa aceea sa o faca in calitate de simplu reporter sau redactor. Pariez ca nici nu ar vrea sa auda asa ceva. Ca mai toti pensionabilii, care numai sefi pot fi (in opinia lor), ca doar n-o sa munceasca la greu. Ia propuneti-le un post de simplu executant cu program la greu si fara putere de decizie si sa vedeti cum dau bir cu fugitii. Incercati si in acest caz, mai ales ca solutia este perfect legala si nu poate fi atacata nicaieri.
AMPOITZA
01 Feb 2012

Tanti Anca:matali umbli cu manusi-vizavi de tanti "gradul",kulcerica. In ce hal, a putut sa va aduca gandirea,acest bishnitzar de TroCoceni !!!!

Adauga un comentariu

Random image