2018-11-18 12:17


Român acuzat că ar fi tâlhărit persoane vârstnice în Finlanda, prins la Sibiu

 |  11:55
Român acuzat că ar fi tâlhărit persoane vârstnice în Finlanda, prins la Sibiu

Un tânăr în vârstă de 26 de ani, din judeţul Sibiu, acuzat că ar fi tâlhărit persoane vârstnice în Finlanda, a fost reţinut la Sibiu, pe numele său fiind emis un mandat internaţional de arestare.

"În data de 3 noiembrie 2016 autorităţile judiciare din Finlanda au emis pe numele bărbatului de 26 de ani, din Şeica Mare, un mandat european de arestare. Din cuprinsul mandatului reiese că bărbatul, în data de 18 decembrie 2015, împreună cu alte persoane, ar fi pătruns prin efracţie într-un apartament privat în care locuia o persoană vârstnică (80 de ani), de unde, prin folosirea violenţei, ar fi încercat să sustragă bunuri mobile. În aceeaşi zi, 18 decembrie 2015 şi alături de aceleaşi persoane, ar fi pătruns pe uşa descuiată a unei locuinţe, ar fi imobilizat victima (în vârstă de 80 de ani) şi ar fi furat bunuri mobile (lănţişor şi cercei din aur şi un ceas). În data de 19 decembrie 2015, ar fi pătruns prin efracţie în locuinţa unei persoane de 77 de ani şi, după ce au imobilizat-o, ar fi sustras 70 de euro, două brăţări din aur, autoturismul din garaj, precum şi talonul auto", au precizat reprezentanţii Poliţiei Sibiu, potrivit unui comunicat de presă.

Faptele de care este acuzat tânărul sunt incriminate ca infracţiuni de tâlhărie agravantă de legea penală finlandeză.

Bărbatul a fost prezentat Curţii de Apel Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă, fiind emis un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 15 zile.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-14

TAGURI: roman, acuzat, talhareste, persoana, varstnica, finlanda, prinde, sibiu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...