2019-01-22 19:31


Român arestat și condamnat în Italia pentru transport ilegal de imigranți

 |  09:54
Român arestat și condamnat în Italia pentru transport ilegal de imigranți

Autoritățile din Italia l-au arestat și condamnat vineri pe românul Andrei Viorel T. la trei ani și patru luni de închisoare după ce au descoperit în mașina pe care o conducea acesta zece imigranți sirieni care încercau să ajungă ilegal în Italia. El mai trebuie să plătească 180.000 de eur drept amendă. Decizia nu este definitivă.

Un cetățean român a fost arestat vineri dimineață în Italia și condamnat la trei ani și patru luni de închisoare pentru transport ielag de imigranți. El a fost oprit de forțele de poliție în Vipiteno din regiunea Trentino – Alto Adige, la apropierea graniței cu Austria. În autoutilitara pe care o conducea, autoritățile italiene au descoperit zece imigranți sirieni, inclusiv o fetiță de cinci ani, informează Mediafax. Oamenii au mărturisit că au plătit 3.600 fiecare pentru a fi transportați de o rețea siriano-turcă până înb Germania. Aduși până la Milano, s-au întâlnit cu românul Andrei Viorel T. care s-a oferit să îi ducă la destinație în schimbul a 250 de euro.

Recunoscându-și vina, cetățeanul român a fost condamnat printr-o procedură de urgență la trei ani și patru luni de închisoare, fiind obligat să plătească o amendă de 180.000 de euro. Până la stabilirea sentinței definitive, el a fost eliberat sub control judiciar. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-09

TAGURI: roman, arestat, condamnat, transport, imigranti, ilegal, vipiteno, andrei, viorel, procedura, urgenta, inchisoare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...