2017-01-21 08:28

EVENIMENT


Român condamnat în Cipru pentru incendierea unui coleg de cameră care i-a transmis virusul HIV

 |  18:43
Român condamnat în Cipru pentru incendierea unui coleg de cameră care i-a transmis virusul HIV

Unromân a fost condamnat la nouă ani de închisoare în Cipru, pentru că, într-unacces de furie, şi-a incendiat unul dintre colegii de cameră, pe care l-aacuzat că i-a transmis virusul HIV, relatează Cyprus Mail.

Românul,a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a fost convins că unul dintre cei optcu care împărţea casa i-a transmis virusul HIV, astfel că, într-un acces defurie, în timp ce victima dormea, agresorul l-a stropit cu diluant de vopsea şişi-a aruncat apoi ţigara pe el. Buimăcită, victima s-a trezit în flăcări, aieşit în fugă din casă şi, odată ajunsă în stradă, a început să serostogolească pe asfalt, în încercarea de a stinge flăcările. Bărbatulincendiat a fost dus la spitalul din Nicosia, cu arsuri de gradul doi, rămânândcu cicatrice pe gât, pe ureche şi pe alte părţi ale corpului.

Deşiîn faţa instanţei s-a lămurit faptul că victima a fost cea care i-a transmisvirusul HIV agresorului român, nu a fost explicat public modul în care acestlucru s-a petrecut, singurul lucru comunicat fiind acela că nu a fost oinfectare intenţionată.

„Gest sadic, ieşitdin comun”

Ceitrei judecători din complet au decis să-l condamne pe român la nouă ani deînchisoare, magistratul Harris Solomonides comentând că gestul a fost unul deun sadism ieşit din comun. "Victima a suferit enorm şi va rămâne cucicatrice pentru tot restul vieţii. Am luat, de asemenea, în considerare faptulcă victima dormea în timpul atacului, neavând astfel nici o şansă să seapere", a spus judecătorul Solomonides atunci când a pronunţat sentinţa.

Înîncheiere, judecătorul i-a spus condamnatului că, pe durata executăriipedepsei, va primi tot tratamentul medical şi tot sprijinul în lupta cu virusulHIV.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-06-08Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image