2018-11-12 22:41


Român condamnat în Franţa pentru furtul unei sticle de şampanie

 |  14:01
Român condamnat în Franţa pentru furtul unei sticle de şampanie

Uncetăţean român în vârstă de 40 de ani a fost condamnat joi de tribunalulcorecţional din Bourg-en-Bresse, în estul Franţei, la două luni închisoare,pentru că a furat o sticlă cu şampanie, relatează Le Progres.

Îmbrăcatprea gros pentru sezon, omul nu a putut trece neobservat, marţi seara, în jurulorei 22.00, pe lângă agenţii de securitate din magazinul Leclerc, dinBourg-en-Bresse. El a fost prinsîn timp ceîncerca să scoată dinmagazin o sticlă cu şampanie.

Predatforţelor de ordine şi plasat în arest preventiv, cetăţeanul român, în vârstă de40 de ani, nu a putut da nici o explicaţie pentru gestul său. Cum însă dejafăcea obiectul unei convocări în justuiţie, pentru furturi petrecute la Lyon înurmă cu câteva luni, în special de carburant, românul a fost condamnat la douăluni de închisoare.

Necazurilesale nu s-au încheiat, notează LeProgres. Pentru că nu are acte de şedere legală în Franţa, imediatdupă ce va ieşi din închisoare va fi îndepărtat de pe teritoriul francez, învirtutea unei decizii a prefecturii.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638939-05-31
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...