2018-12-19 05:33


Român urmărit pentru o crimă feroce

 |  21:00
Român urmărit pentru o crimă feroce

Un român este dat în urmărire în Marea Britanie pentru a fi interogat în legătură cu moartea unui bărbat ucis „într-o agresiune susţinută şi feroce” la domiciliul său din Birmingham.

Românul se numeşte Florian Baboi şi este cunoscut în regiunea West Bromwich - locul unde a fost văzut ultima oară - şi sub numele de "Jildow". Are legături în West Midlands, dar şi la Londra. El este căutat de poliţie pentru a fi interogat în legătură cu moartea lui David McArthur, un bărbat de 63 de ani ucis în bătaie la domiciliul său din Birmingham.

Motivul pentru care victima a fost bătută nu se cunoaşte. Poliţia spune că există posibilitatea ca McArthur să-l fi cunoscut pe agresor. „Cert este că McArthur a fost supus unei agresiuni susţinute şi feroce şi trebuie să dăm de urma celui care a făcut aceasta”, a declarat poliţia.

Victima a fost descoperită luni după-amiază, după ce vecinii au devenit îngrijoraţi că bărbatul nu fusese văzut în timpul weekendului. Autopsia a conchis că McArthur a fost ucis în bătaie şi a murit din cauza traumatismelor căpătate în timpul atacului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-10-10
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...