2019-02-16 05:37


DOCUMENT! România, singura țară europeană unde îți iei concediu ca să îți înmatriculezi mașina. Ministrul de Interne promite sistem de înmatriculare online

 |  10:59
DOCUMENT! România, singura țară europeană unde îți iei concediu ca să îți înmatriculezi mașina. Ministrul de Interne promite sistem de înmatriculare online

Unii vin din timpul nopții că să fie primii atunci când își încep programul funcționarii Direcției de Permise și Înmatriculări din București, un serviciu public comunitar plătit din banii noștri că să ne rezolve problemele și nu că să ne creeze unele și mai mari. Dacă în cazul celor care își schimbă permisul lucrurile sunt mai simple, cei care își cumpără o mașină trebuie să aibă cu adevărat nervii tari. Până să depună actele, oamenii se lovesc timp de câteva săptămâni de birocrația sistemului fiscal din România.

Ministrul de Interne Carmen Dan promite, într-un document oficial, că situtația se va schimba. Concret, ministrul susține că anul acesta se va angaja mai mult personal, iar înmatriculăriile mașinilor se vor putea face și online. În ceea ce privește radierea unei mașini, aceasta se va face și din oficiu sau tot online, potrivit unui document trimis de către Carmen Dan în Parlamentul României. 

Potrivit datelor oficiale, oamenii au toate motivele să fie indignați! Nu există scuză pentru așa ceva! În Germania și Franța cetățenii pleacă acasă cu plăcute noi în maximum 2 ore. Există ce-i drept țări precum Suedia unde serviciul poate dura 2 zile, dar asta pentru că totul se face prin poștă. Acolo șoferii nu petrec nici măcar un minut la ghișeul de înmatriculări. Suntem singură țară europeană unde înmatricularea unui autoturism durează trei săptămîni. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-01

Documente:
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...