2019-05-25 08:07


România va primi mai mulţi IMIGRANŢI aflaţi la bordul unei nave blocate în Sicilia

 |  17:37
România va primi mai mulţi IMIGRANŢI aflaţi la bordul unei nave blocate în Sicilia

Premierul Italiei, Giuseppe Conte, anunţă că România se numără printre ţările care s-au oferit să primească imigranţi extracomunitari aflaţi la bordul unei nave umanitare blocată într-un port din Sicilia.

"În câteva ore, va începe debarcarea imigranţilor aflaţi la bordul navei Sea Watch", a declarat Conte.

La bordul navei umanitare Sea Watch 3 sunt 47 de imigranţi extracomunitari salvaţi din Marea Mediterană, scrie Mediafax. Vicepremierul Matteo Salvini, care este şi ministru italian de Interne, se opune debarcării imigranţilor extracomunitari în Italia.

În acest context, premierul Giuseppe Conte a anunţat că a ajuns la un acord pentru distribuirea extracomunitarilor în Luxemburg, Germania, Franţa, Portugalia, România şi Malta, informează cotidianul Corriere della Sera şi agenţia de presă Adnkronos.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-01-30

TAGURI: romania, imigranti, sicilia, nava
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


JOHN
30 Ian 2019

Sa-I duca la Videle , asa se vor simti ca acasa.
ANONIM
30 Ian 2019

Ziceți ceva și de trecerile la nivel cu calea ferată ale capitalei!https://petitieonline.ro/petitie/68186155.Distribuiți!Semnați,oameni buni!
ANONIM
30 Ian 2019

Sa ii duca in casele sterpului, ca el a semnat fara sa intrebe parlamentul sau poporul
ANONYMOUS
31 Ian 2019

Sa ii duca la casele celui mai iubit dintre SIBIENI ca el are muuuuuuuuuulte case unde ii poate caza cacaraul natiuni romane.Huooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ANONIM
31 Ian 2019

NUMAI ACESTIA NE MAI LIPSEAU IN LOC SA AJUTAM SARMANII NOSTRI POMPAM BANI IN TOT FELUL DE SCURSURI NEGRE UITATI-VA PE POZA CE BINE SUNT IMBRACATI ALO!!! ACESTIA NU DERANJEAZAPE NIMENI? SI TOATA LUMEA TACE CUM SI-A PERMIS STERPACIUNEA NAZISTA SA SEMNEZE FARA SA INTEBE ROMANII? ANIMALUL ACESTA SE CREDE SI ACUM STAPAN PE ROMANIA CA SI TIGANII LUI STABUNI VENITI IN CARUTZECU COVILTIR DE AU CUCERIT TRANSILVANIA
@JOHN
31 Ian 2019

Mai du-te ti in p..da ma-ti de imbecil drogat ,paranoic Cine a semnat actul de acceptare a imigrantilor in Romania cu de la sine putere fara sa consulte pe nimeni? Cei de la Videle sau PORCU ACESTA NAZIST CEL MAI MARE DUSMAN AL ROMANIEI
Random imageUltimele stiri


STARBAG