2016-10-23 19:32

EVENIMENT


Romtelecom îi răspunde lui Piedone: Îţi plătim taxe!

 |  12:23
Romtelecom îi răspunde lui Piedone: Îţi plătim taxe!

Operatorul de telecomunicaţii Romtelecom susţine că plăteşte anual administraţiilor de sector taxe pentru cabinele telefonice amplasate pe domeniul public din Bucureşti, în timp ce îmbunătăţirea reţelei de telefonie publică se efectuează permanent în funcţie de veniturile generate de fiecare telefon public.

Reprezentanţii companiei fac aceste precizări în urma informaţiilor transmise de primarul sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone, potrivit cărora Romtelecom a fost somat în mai multe rânduri să ridice de pe domeniul public cabinele telefonice nefuncţionale.

“Romtelecom optimizează în permanenţă reţeaua de telefonie publică, în funcţie de veniturile generate de fiecare telefon public, ceea ce se poate traduce şi în desfiinţarea celor cu o rată mică de folosire, dar evident şi în menţinerea celor care aduc venituri”, au declarat reprezentanţii Romtelecom.

De asemenea, aceştia au precizat că Romtelecom asigură întreţinerea cabinelor telefonice, dar ritmul în care se produc distrugerile de către persoane neidentificate depăşeşte ritmul în care oricine poate executa reparaţiile necesare.

“Principalele forme de vandalism asupra cabinelor telefonice şi telefoanelor publice sunt distrugerea geamurilor cabinelor, blocarea cititoarelor de cartele cu diverse obiecte, display spart, furturi de părţi componente din cabine, inclusiv telefoane publice, graffiti, precum şi lipirea de diverse afişe”, menţionează reprezentanţii companiei.

În urma măsurilor luate de companie pentru a eficientiza această activitate, numărul telefoanelor publice şi a cabinelor telefonice s-a diminuat la nivel naţional, de la circa 50.000 la începutul anilor 2000, la aproximativ 15.000 de telefoane publice şi cabine telefonice.

Primarul sectorului 4 , aflate într-o stare avansată de deteriorare, pe domeniul public al Sectorului 4.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-10-25

TAGURI: romtelecom. cristian_popescu_piedone, taxe, cabine, telefon, dezafectaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Spamul care nu mai dispare: Teresa Fidalgo moare în fiecare an „acum 27 de ani” Părinții care le interzic copiilor folosirea telefonului mobil nu greșesc atunci când... 04 Oct 2016 | (2)
Deputat britanic, despre români: Nu sunt în stare să utilizeze telefoane mobile, dar sunt buni la culesul căpşunilor Deputatul conservator eurosceptic britanic, Owen Paterson a declarat că imigranţii români "poate... 04 Oct 2016 | (0)