2019-01-21 14:37


S-a amânat decizia privind eliberarea lui Mircea Băsescu

 |  18:23
S-a amânat decizia privind eliberarea lui Mircea Băsescu

Tribunalul Constanța a decis, marți, amânarea cu 24 de ore a deciziei pe care o va pronunța la contestația înaintată de DNA față de hotărârea pronunțată de Judecătoria Medgidia privind cererea de eliberare condiționată din închisoare a lui Mircea Băsescu, după efectuarea unei treimi din pedeapsă.

În cadrul ședinței de judecată, ce a durat aproximativ 15 minute, Mircea Băsescu a afirmat că în trecut ar fi întreprins fapte pentru care a ajuns în atenția anchetatorilor, dar a susținut, totodată, că a avut un comportament exemplar pe timpul detenției, în penitenciar luând parte la activități educative, scrie Agerpres.

Un complet al Judecătoriei Medgidia s-a pronunțat, pe 6 octombrie pentru admiterea cererii de eliberare condiționată, formulată de Mircea Băsescu.

Acesta a fost condamnat la patru ani de închisoare cu executare pentru trafic de influență, în favoarea interlopului Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, în dosarul în care a fost acuzat că ar fi primit 600.000 de euro mită de la familia acestuia.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-01

TAGURI: mircea basescu, eliberare, tribunalul constanta
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...