2019-02-21 22:21


S-a dezlanțuit IADUlL într-un camping din Bihor: copaci PRABUȘIȚI peste corturi, un mort si 16 RĂNIȚI

 |  09:41
S-a dezlanțuit IADUlL într-un camping din Bihor: copaci PRABUȘIȚI peste corturi, un mort si 16 RĂNIȚI

Unsprezece persoane - între care cinci copii - sunt internate la două spitale din judeţul Bihor, în urma furtunii puternice de duminică seară, când mai mulţi copaci s-au prăbuşit într-un camping din localitatea Bulz. În urma furtunii, o persoană şi-a pierdut viaţa.

Prefectul judeţului Bihor, Ioan Mihaiu, a declarat, luni dimineaţă, la Antena 3, că cinci copii răniţi în urma furtunii sunt internaţi la Spitalul Municipal. El a precizat că starea acestora este bună, având răni uşoare.

De asemenea, alte şase persoane, între care cei trei răniţi grav, sunt internate la Spitalul Judeţean din Oradea. Prefectul a precizat că, potrivit informaţiilor primite la ora 03.30, unul dintre cei trei răniţi grav a fost supus unei intervenţii chirurgicale.

Potrivit prefectului, nu există persoane dispărute în urma furtunii, iar campingul a fost evacuat.

Prefectul a mai spus că în timpul nopţii în judeţ au mai avut loc furtuni, dar fără a fi înregistrate incidente.

O persoană a murit, iar alte 16 au fost rănite în urma furtunii puternice care a avut loc duminică seară în campingul din localitatea bihoreană Bulz. Trei dintre cele 16 persoane rănite erau în stare gravă. În timpul furtunii, mai mulţi copaci au fost smulşi de vântul puternic şi s-au prăbuşit peste corturile şi maşinile oamenilor aflaţi într-un camping.

De asemenea, oamenii au fost răniţi de grindina care a căzut. Un copac a căzut peste un autoturism şi a ucis una dintre persoanele care se adăpostiseră în el în încercarea de a scăpa de grindină. În camping erau cazate peste 100 de persoane. 

În urma incidentelor, autorităţile au activat planul roşu de intervenţie, potrivit News.ro.

Judeţul Bihor a fost, duminică, sub cod galben de furtună.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-24

TAGURI: camping, bihor, furtuna, copaci prabusiti, mort, raniti, bulz
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LEVST.
24 Iul 2017

Victimele furtunii din Bihor participau la Tabara "Cristos Pentru Romania". Luni, 24 Iulie 2017, E vorba despre Tabara "Cristos Pentru Romania" 2017, programata sa aiba loc in perioada 21-27 iulie. Pe pagina de Facebook a evenimentului, se arata ca tabara "a pornit ca un raspuns la dorinta tinerilor din Romania de a cauta pe Domnul..."__________________--------------------_________________Se vedea treaba ca Holy Ghost nu era in his(her, or its?) best mood, asa ca, "cautatorii de aur"( in mine parasite de mult!) l-au intalnit pe frate-sau mai mic(sau mai batran, sau chiar geaman, ca actioneaza -amandoi- la fel!) sau poate ca hristos venea spre Romania(***) insa tocmai fusese aghezmuit... adica se aghezmuise si el nitzel, precum tot omul, de unde -in loc sa vina pe nourii cerului- a venit calare pe vanturile turbate...(*** ZZ Top-"Jesus just left Chicago": Jesus just left Chicago And he's bound for Romania Yeah, yeah, Took a jump through ...Romania Well, muddy water turned to wine..."
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...