2018-12-15 09:50


S-a aruncat de la etajul 5 pe scările Parchetului

 |  19:12
S-a aruncat de la etajul 5 pe scările Parchetului

Un bărbat s-a aruncat în gol de la etajul cinci, ieri, în jurul orei 12.00, în timp ce era dus la audieri. Potrivit primelor informaţii furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, Vălean Gemyl, în vârstă de 25 de ani, a suferit mai multe leziuni, printre care şi un traumatism cranio-cerebral.

Din primele date ale cauzei a rezultat că bărbatul se afla în sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 3, unde era cercetat pentru comiterea infracţiunii de lipsire de libertate şi vătămare corporală, pentru că, în cursul zilei de marţi, a pătruns în casa concubinei sale şi a exercitat asupra acesteia agresiuni şi a ameninţat-o că va da drumul la gaze pentru a muri amândoi. Vălean a fost reţinut pentru 24 de ore, marţi, de către Poliţia Judiciară din cadrul Secţiei 13 Poliţie, iar în cursul zilei de ieri a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 3. În timp ce se efectuau audieri de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 3, bărbatul se afla sub escorta poliţiei, formată din doi subofiţeri de poliţie, pe holul din faţa biroului, când, la un moment dat, deşi încătuşat a forţat apărătoarea de pe marginea scărilor şi s-a aruncat în gol.

Medicii de la Camera de Gardă a Spitalului Floreasca susţin că pacientul se află în comă, „starea sa de sănătate fiind instabilă şi foarte gravă”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-03-15
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...