2018-12-17 05:37


S-a crezut Neo din “Matrix” şi s-a aruncat de la etajul 10

 |  19:38
S-a crezut Neo din “Matrix” şi s-a aruncat de la etajul 10
Un tânăr s-a sinucis, la sfârşitulsăptămânii trecute, aruncându-se de la etajul 10 al unei clădiri din Timişoara,poliţiştii spunând că acesta ar mai fi încercat, cu câteva ore înainte, să searunce de la etajul 4 al unui alt bloc, fiind însă salvat şi dus la spital, deunde a fost lăsat apoi să plece.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie alJudeţului Timiş, Marinela Hotico, a declarat că poliţiştii au fost sesizaţi căun tânăr încearcă să se arunce de la etajul 4 al unui bloc de pe stradaLiniştei din Timişoara. Într-un moment de neatenţie al acestuia, poliţiştii aureuşit să îl imobilizeze şi să îl coboare cu ajutorul pompierilor. Potrivit anchetatorilor, tânărul de 28 de ani le-a spus că a încercat săsară de pe bloc deoarece credea că este personajul Neo din filmul"Matrix", iar prin gestul său l-ar fi apărat pe Dumnezeu.

După câteva ore, poliţiştii au fost sesizaţi că un tânăra murit după ce s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc de pe strada Stelelordin Timişoara. Conform anchetatorilor, din primele cercetări, acesta esteacelaşi tânăr care, cu câteva ore înainte, mai încercase să se sinucidă.Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean din Timişoara, Liana Dacilescu, adeclarat că tânărul de 28 de ani a fost dus de poliţişti, în cursul zilei deduminică, la Clinica de Psihiatrie "Eduard Pamfil" din Timişoara,unde i s-au administrat calmante, doctorii lăsându-l apoi să plece.

"Tânărula fost adus la Clinica de Psihiatrie, dar pentru a fi internat în spital pentruevaluare amănunţită ar fi trebuit să semneze un consimţământ. A fost liniştitşi cooperant, i s-au administrat calmante. Medicii au vorbit cu el, iar acestaa negat că a vrut să se sinucidă, a zis doar că a vrut să braveze. După ce s-aliniştit, pentru că nu a semnat consimţământul, a fost lăsat să plece", aafirmat Dacilescu.

Poliţiştii din Timişoara au deschis o anchetă şi încearcăsă stabilească circumstanţele producerii sinuciderii, deoarece tânărul nu alăsat un bilet prin care să îşi motiveze gestul.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-05-04
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...