2017-01-17 11:31

EVENIMENT


“Sabotorii” Allianz-Ţiriac Asigurări nu renunţă la bannere

 |  17:21
“Sabotorii” Allianz-Ţiriac Asigurări nu renunţă la bannere

Participanţii la mitingul anti-Băsescu şi anti-Guvern din Piaţa Universităţii insistă să afişeze, de săptămâna trecută, bannerul portocaliu pe care este scris „Allianz-Ţiriac Asigurări solicită demiterea de urgenţă a preşedintelui Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor, Constantin Buzoianu. 420.000 de euro/an este venitul preşedintelui Constantin Buzioanu într-o instituţie de stat!!! Salariul preşedintelui CSA mai mare decât toate pensiile şi salariile manifestanţilor din Piaţa Universităţii”.

Reamintim că reprezentanţii Allianz-Ţiriac Asigurări ne-au precizat, zilele trecute, că nu au nici o legătură cu persoanele care au postat aceste mesaje. „Allianz-Ţiriac Asigurări consideră o farsă afişarea acestor bannere în cadrul mitingului de la Piaţa Universităţii. Este absurd, nu înţelegem cine are interes să afişeze asemenea bannere”, ne-au spus reprezentanţii Allianz-Ţiriac Asigurări.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-05-10Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

CRISTIAN CONSTANTINESCU
25 Ian 2012

La multi ani, Tovarase mi litian Buzoianu!Strange-t i lucrurile si pregateste -te, ca impreuna cu secur istul Basescu veti face o echipa buna... la un mec i de table, in Breaza!
MUSTATEA
25 Ian 2012

Cred ca e mana lui Cristi an Constantinescu, cel ca re a pierdut sefia CSA si acum se razbuna...E inte lighent spiridusul asta b etiv.
CUMATRU
25 Ian 2012

Cumetre Base, fa o vorba la Pahontu sa-i urecheze pe ALIATZII astia ca uite ce scriu despre mine. Pa i au calculat ei si cei 2 5% cat le-a taiat Boc anu ' trecut? Ne vedem zilel e astea sa aduc cadoul de Craciun finutzei mele ce le dragi si scumpe. Al ta u pururi milli-tian, Cost i.
UNSAR
25 Ian 2012

UNSAR este solidar cu man ifestantii din Piata Univ ersitatii, ne asumam post area acestui banner si so licitam public DEMISIA PR ESEDINTELUI CSA - CONSTAN TIN BUZOIANU!Piata de asi gurari are nevoie de o sc himbare reala si nu de un lup batran si cu jigodie deghizat intr-o oaie cra canata si cam labila psih ic.Iesi afara Javra ordin ara!
SCRIPCARU
25 Ian 2012

Va mai amintiti de Ionut Comaniciu?Poate este el s i se razbuna acum pe Tehn ocratul Buzoianu...zic si eu...
MANIFESTANT
25 Ian 2012

Sunt unul dintre particip antii la miting si va pot spune ca banner-ul a fos t adus dinr-o limuzina al ba, scumpa, cu numar ADA. Un domn rotofei le dadea indicatii pe geam ciumpal acilor, unde sa posteze a cel afis.Le-a dat si o li sta cu slogane, din care 2 mi-au ramas in minte: B uzoianu nu uita, Nu te v rem la CSA! si Buzoianu p entru noi, esti Angela To ncescu 2!Au stat cateva o re la fiecare miting si a u revenit cateva zile la rand acei manifestanti, c u acelasi domn durduliu d in limuzina.Cred ca era s ecurist domnul grasun pt ca avea fata de nemernic si se uita in toate parti le.
FACEBOOK
25 Ian 2012

Cautati Comunitatea Roman ilor pe Facebook.Este pe aceiasi tema, incredibil!

Adauga un comentariu

Random image