2016-12-08 18:13

EVENIMENT


“Sabotorii” Allianz-Ţiriac Asigurări nu renunţă la bannere

 |  17:21
“Sabotorii” Allianz-Ţiriac Asigurări nu renunţă la bannere

Participanţii la mitingul anti-Băsescu şi anti-Guvern din Piaţa Universităţii insistă să afişeze, de săptămâna trecută, bannerul portocaliu pe care este scris „Allianz-Ţiriac Asigurări solicită demiterea de urgenţă a preşedintelui Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor, Constantin Buzoianu. 420.000 de euro/an este venitul preşedintelui Constantin Buzioanu într-o instituţie de stat!!! Salariul preşedintelui CSA mai mare decât toate pensiile şi salariile manifestanţilor din Piaţa Universităţii”.

Reamintim că reprezentanţii Allianz-Ţiriac Asigurări ne-au precizat, zilele trecute, că nu au nici o legătură cu persoanele care au postat aceste mesaje. „Allianz-Ţiriac Asigurări consideră o farsă afişarea acestor bannere în cadrul mitingului de la Piaţa Universităţii. Este absurd, nu înţelegem cine are interes să afişeze asemenea bannere”, ne-au spus reprezentanţii Allianz-Ţiriac Asigurări.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-05-10Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

CRISTIAN CONSTANTINESCU
25 Ian 2012

La multi ani, Tovarase militian Buzoianu!Strange-ti lucrurile si pregateste-te, ca impreuna cu securistul Basescu veti face o echipa buna... la un meci de table, in Breaza!
MUSTATEA
25 Ian 2012

Cred ca e mana lui Cristian Constantinescu, cel care a pierdut sefia CSA si acum se razbuna...E intelighent spiridusul asta betiv.
CUMATRU
25 Ian 2012

Cumetre Base, fa o vorba la Pahontu sa-i urecheze pe ALIATZII astia ca uite ce scriu despre mine. Pai au calculat ei si cei 25% cat le-a taiat Boc anu' trecut? Ne vedem zilele astea sa aduc cadoul de Craciun finutzei mele cele dragi si scumpe. Al tau pururi milli-tian, Costi.
UNSAR
25 Ian 2012

UNSAR este solidar cu manifestantii din Piata Universitatii, ne asumam postarea acestui banner si solicitam public DEMISIA PRESEDINTELUI CSA - CONSTANTIN BUZOIANU!Piata de asigurari are nevoie de o schimbare reala si nu de un lup batran si cu jigodie deghizat intr-o oaie cracanata si cam labila psihic.Iesi afara Javra ordinara!
SCRIPCARU
25 Ian 2012

Va mai amintiti de Ionut Comaniciu?Poate este el si se razbuna acum pe Tehnocratul Buzoianu...zic si eu...
MANIFESTANT
25 Ian 2012

Sunt unul dintre participantii la miting si va pot spune ca banner-ul a fost adus dinr-o limuzina alba, scumpa, cu numar ADA.Un domn rotofei le dadea indicatii pe geam ciumpalacilor, unde sa posteze acel afis.Le-a dat si o lista cu slogane, din care 2 mi-au ramas in minte: Buzoianu nu uita, Nu te vrem la CSA! si Buzoianu pentru noi, esti Angela Toncescu 2!Au stat cateva ore la fiecare miting si au revenit cateva zile la rand acei manifestanti, cu acelasi domn durduliu din limuzina.Cred ca era securist domnul grasun pt ca avea fata de nemernic si se uita in toate partile.
FACEBOOK
25 Ian 2012

Cautati Comunitatea Romanilor pe Facebook.Este pe aceiasi tema, incredibil!

Adauga un comentariu

Random image