2017-01-22 14:14

EVENIMENT


Sandu Anghel rămâne după gratii. Magistraţii nu au fost impresionaţi de rugăminţile lui Bercea Mondialu’

 |  19:17
Sandu Anghel rămâne după gratii. Magistraţii nu au fost impresionaţi de rugăminţile lui Bercea Mondialu’
Curtea deApel Craiova a respins recursul formulat de Sandu Anghel, cunoscut sub numelede Bercea Mondialu’, faţă de decizia Tribunalului Olt derespingere a cererii de eliberare provizorie, astfel că interlopul rămâne înarest.

BerceaMondialu’, arestat preventiv pentru tentativă de omor,a fostaudiat în cursul dimineţii de miercuri de magistraţii Curţii de Apel Craiova.El le-a cerutmagistraţilorsă îl cerceteze în libertatedeoareceare un copil bolnav de SIDA şi alţi nouă minori în îngrijire. Elşi-a mai motivat solicitarea în faţa completului de judecatăprin faptulcă "până acum" nu a avut nici un dosar penal. Forţe impresionante dejandarmi şi mascaţi au fost mobilizate în cursul dimineţii la Curtea de ApelCraiova, unde Bercea Mondialu’ a fost dus în faţamagistraţilor. La recurs au participat şi rudele cunoscutului cap al lumiiinterlope, care susţin în continuarea că Bercea Mondialu’este nevinovat. Acesta anunţa în instanţă cărenunţă la cei trei avocaţi din Craiova, urmând să fie reprezentat încontinuare de cei trei apărători din Olt.

Sandu Anghel a fost arestat deTribunalul Olt într-un dosar în care este cercetat pentru tentativă la omor,după ce şi-ar fi înjunghiat nepotul, Ionuţ Anghel, zis Mercedes, care a fostinternat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova. După incident, atât IonuţAnghel, cât şi rudele tânărului aflate în localul unde a avut loc altercaţia aususţinut că victima a fost înjunghiată de către Bercea Mondialu’. Ulterior, rudele tânărului înjunghiat şi-auschimbat declaraţiile, afirmând că cel care l-a înjunghiat pe Mercedes este .

Peste 100 dedosare

SanduAnghel, arestat pentru tentativă la omor calificat, susţine în declaraţia datăinstanţei că este convins că "atitudinea sa ilicită nu va ajunge să fiesancţionată penal", date fiind "alianţe" cu persoane publiceimportante, "care i-au botezat pe fiii săi", potrivit referatuluiTribunalului Olt. Săptămana trecută, Tribunalul Olt a respins cererea deeliberare sub control judiciar a lui Sandu Anghel, după ce, cu o săptămânăînainte, Curtea de Apel Craiova a respins primul recurs depus de acesta. Bercea Mondialu’s-a plâns că nusuportă detenţia deoarece are claustrofobie şi e depresiv.

BerceaMondialu’ se află în arest preventiv la sediul IPJ Olt din data de20 februarie. El afost prins la 19 februarie, în cartierul Ferentari dinBucureşti. Sandu Anghelfusese dat în consemn la frontieră, după ce, îndata de 17 februarie, şi-ar fi înjunghiat un nepot în timpul unui scandalpetrecut în Drăgăneşti-Olt. Ulterior, magistraţii Tribunalului Olt au emis unmandat de arestare pentru 29 de zile pe numele său, pentru infracţiunea detentativă de omor. Bercea Mondialu’ este cel maicunoscut interlop din judeţul Olt. Deşi pe numele său şi al unor membri aifamiliei sale au fost întocmite în timp peste 100 de dosare, pentru săvârşireaunei palete largi de infracţiuni, acesta nu a stat nici o zi în arest şi nicinu a executat vreo zi de închisoare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-04-30Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image