2019-03-24 02:59


Sandu Geamănu, suspectat de uciderea unei persoane în 2008

 |  16:48
Sandu Geamănu, suspectat de uciderea unei persoane în 2008

Ilie Alexandru, cunoscut dreptSandu Geamănu, este audiat de mai multe ore la Poliţia Capitalei, de poliţiştişi un procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti care îlsuspectează de uciderea unei persoane în 2008.

Sandu Geamănu afost adus, vineri dimineaţă, alături de un alt suspect, la sediul PoliţieiCapitalei, unde cei doi sunt audiaţi, a declarat şeful Poliţiei Capitalei,Vasile Viorel. Geamănu este suspectat de omordeosebit de grav cu consecinţe deosebit de grave şi violare de domiciliu.

Potrivit luiVasile Viorel, este vorba despre o tâlhărie comisă în 2008, când s-a furat unautoturism Audi Q7 şi a fost rănită grav o persoană în vârstă, care a muritulterior la spital. Surse juridice au declarat că Geamănu şi alte trei persoaneau intrat cu forţa în casa respectivei persoane pe care au agresat-o fizic, loviturileaplicate ducând la moartea acesteia. Totodată, din locuinţă,suspecţii au furat aproximativ 2,5 miliarde de lei vechi, potrivit surselorcitate.

De asemenea, acuzaţii ar fi furat şi cheile unui automobil Audi Q7 cucare au şi plecat de la locul faptei. În acest caz mai sunt căutaţi şi alţisuspecţi, care nu au fost deocamdată găsiţi de poliţiştii bucureşteni.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639249-08-23
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...