2018-07-20 06:00


Şantaja sexual bărbaţi însuraţi

 |  21:00
Şantaja sexual bărbaţi însuraţi

Judecătoarea Carmen Mladen a primit 5.000 de euro de la o persoană pe care o şantaja din 28 mai, împreună cu un complice, căreia i-a spus că va face publice fapte compromiţătoare dacă nu primeşte banii.

Potrivit procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie, care i-au reţinut, magistratul, de la Secţia civilă a Curţii de Apel Craiova, şi Ionel Stoian au constrâns, în perioada 28 mai - 12 iunie, în mod repetat, o persoană, denunţător şi parte vătămată în cauză, să le dea diverse sume de bani, sub ameninţarea că vor da în vileag fapte presupus compromiţătoare.

Cei doi au obţinut astfel 5.000 de euro de la persoana vătămată, banii fiind primiţi miercuri de judecătoarea Carmen Mladen. În aceeaşi zi, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a încuviinţat reţinerea şi arestarea preventivă a magistratului de la Curtea de Apel Craiova. Carmen Mladen şi Ionel Stoian au fost reţinuţi de procurorii anticorupţie, care au cerut, ieri, Curţii de Apel Bucureşti arestarea lor preventivă pentru 29 de zile.

Sex cu bărbaţi căsătoriţi

Judecătoarea Carmen Mladen a fost ridicată, miercuri, de procurorii anticorupţie şi dusă pentru audieri la sediul central al DNA. Potrivit unor surse judiciare, Carmen Mladen este acuzată că ar fi întreţinut raporturi sexuale cu oameni de afaceri, despre care avea cunoştinţă că sunt căsătoriţi. Ulterior, judecătoarea le pretindea acestora sume de bani sau foloase, pentru a nu divulga detalii de natură să le afecteze căsniciile.

Judecătoarea ar fi pretins sume mari în valută, în ultimul caz, la care procurorii DNA au şi intervenit, fiind vorba despre 5.000 de euro ceruţi de la un lichidator judiciar pentru a nu dezvălui amănunte din relaţia lor extraconjugală.

Universitatea „Titu Maiorescu“ i-a suspendat contractul

Conducerea Universităţii „Titu Maiorescu“ din Bucureşti a decis suspendarea contractului individual de muncă al Elenei Carmen Mladen, conferenţiar universitar doctor, cadru didactic la Facultatea de Drept din Târgu-Jiu, şi încetarea oricăror raporturi de colaborare cu aceasta. „Universitatea «Titu Maiorescu» se disociază de orice fapte şi atitudini care contravin normelor legale, valorilor morale şi principiilor deontologiei profesionale. În acelaşi timp, condamnă cu fermitate orice încălcări ale legii şi orice abateri de la conduita morală”, se arată într-un comunicat al instituţiei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639566-11-19

TAGURI: barbati insurati, santaj sexual, carmen mladen

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova