2018-12-19 01:37


Şapte angajaţi ai Romgaz, REŢINUŢI pentru trafic de motorină şi delapidare

 |  07:05
Şapte angajaţi ai Romgaz, REŢINUŢI pentru trafic de motorină şi delapidare

Procurorii au dispus, luni seara, reţinerea a şapte angajaţi ai Romgaz, Sucursala de Intervenţii şi Operaţii Speciale la Sondă (SIRCOSS), în dosarul de trafic de motorină şi delapidare.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, Elena Welter, şapte dintre cele 17 persoane duse la audieri, în urma percheziţiilor efectuate în localităţile Mediaş, Dumbrăveni şi Brateiu, au fost reţinute pentru 24 de ore.

”Aceste persoane vor fi prezentate instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru delapidare, complicitate la delapidare şi trafic de motorină. În cazul celorlalte persoane vizate cercetările sunt continuate”, a afirmat Elena Welter, potrivit Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu a mai spus că prejudiciul în acest caz nu a putut fi stabilit deocamdată.

Surse din cadrul anchetei, citate de Mediafax, au afirmat că suspecţii reţinuţi în acest dosar sunt angajaţi ai Romgaz, Sucursala de Intervenţii şi Operaţii Speciale la Sondă (SIRCOSS). Procurorii îi suspectează pe aceştia că, în perioada iunie - noiembrie, au furat motorină din maşinile de serviciu pe care le conduceau şi au vândut-o.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-24
Citeste si:
Percheziţii în judeţul Sibiu într-un dosar de trafic de motorină

TAGURI: sapte, angajat, romgaz, retinut, trafic, motorina, delapidare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...