2017-01-21 21:50

EVENIMENT


Şase migranţi irakieni, depistaţi de poliţiştii de frontieră după ce au intrat ilegal în ţară

 |  13:05
Şase migranţi irakieni, depistaţi de poliţiştii de frontieră după ce au intrat ilegal în ţară

Garda de Coastă a informat luni, într-un comunicat de presă, că şase migranţi irakieni, între care doi copii, au fost depistaţi de poliţiştii de frontieră constănţeni după ce au intrat ilegal în ţară, din Bulgaria.

Potrivit sursei citate, poliţiştii de frontieră din Ostrov au oprit pentru control, duminică, pe un drum naţional din judeţul Constanţa, două autovehicule în care se aflau patru cetăţeni bulgari şi şase cetăţeni irakieni.

“În urma verificărilor a rezultat faptul că cetăţenii irakieni, cu vârste cuprinse între 5 şi 39 ani, au trecut ilegal frontiera din Bulgaria, pe jos, cu scopul de a ajunge în Germania. În continuarea cercetărilor s-a mai stabilit că migranţii au beneficiat de complicitatea celor patru cetăţeni de origine bulgară, care, în cursul dimineţii au intrat legal în România, prin P.T.F. Ostrov, cu două autoturisme marcile Audi şi Hyundai, înmatriculate în Bulgaria”, se arată în comunicatul citat.

Garda de Coastă a mai precizat că cei patru cetăţeni bulgari, cu vârste cuprinse între 26 şi 30 ani, au recunoscut faptul că urmau să-i ajute pe cetăţenii irakieni să ajungă în Germania.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru trecerea frauduloasă a frontierei prin intrarea în ţară, respectiv trafic de migranţi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-28

TAGURI: sase, migrant, irakian, depisteaza, politist, frontiera, intra, ilegal, taraComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image